/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/FOTO/ Detalii despre accidentul cu implicarea unui autocamion cu combustibil. Pompierii au evitat producerea unei explozii

missing
29 decembrie 2018, ora 13:22

Pompierii au reușit să evacueze benzina din autocamionul care s-a răsturnat aseară pe traseul Chișinău-Leova. Astfel, salvatorii au evitat producerea unei explozii de proporții. Operațiunea a durat mai mult de șase ore, iar traficul a fost temporar redirecționat pentru a evita o tragedie.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, pompierii au fost alertați în jurul orei 21.40 pentru a interveni la lichidarea consecințelor unui accident de circulație produs pe traseul Leușeni Chișinău, în apropiere de localitatea Ivanovca.

La distanța de 3 kilometri de vama Leușeni un autoturism și un camion cu benzină s-au ciocnit. În urma impactului, camionul a derapat de pe traseu, iar 26 tone de combustibil riscau să se scurgă și să producă o explozie. Pompierii au reușit să evacueze benzina din cisternă și să asigure securitatea antiincendiară pe traseu până la ora 04.50 dimineața.

În urma accidentului, pe traseul Chișinău-Leușeni s-a format ambuteiaj, iar de la intrarea în țară prin punctul vamal Leușeni șoferii au fost îndemnați să evite șoseaua Poltava și să meargă pe la Hâncești pentru a ajunge în capitală.

În urma accidentului produs nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite ulterior.

Accident pe șoseaua Chișinău-Leușeni. Șoferii sunt redirecționați prin Hâncești pentru a ajunge în capitală

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram