03:04:59 20.04.2024
Stiri

VIDEO // Momentul în care Gigi Becali dă 10.000 de euro la colindători

Știri 28.12.2018 10:42 Vizualizări1615 Autor: Ziarul National


VIDEO // Momentul în care Gigi Becali dă 10.000 de euro la colindători sursa: google.ro

Gigi Becali este un om de afaceri cu dare de mână și suflet mare. Cel puțin așa consideră toți cei pe care, de-a lungul timpului, i-a ajutat cu diferite sume de bani. Unora le-a construit și case, altora le-a oferit alte ajutoare. Sunt mulți cei care vorbesc „de bine” despre Gigi Becali și mulți care sunt de părere că „latifundiarul din Pipera” ar trebui să fie mult mai discret atunci când se hotărăște să facă acte caritabile.

Dincolo de toate controversele legate de afacerile sau de aparițiile sale publice, Gigi Becali rămâne o figură carismatică și un om care respectă tradițiile. În anii trecuți, mai ales la sfârșit de an, Gigi Becali se simțea în largul său, cu atât mai mult atunci când primea colindătorii. Fără să ezite, Gigi introducea mâna în buzunar pentru a-i răsplăti pe toți cei ajunși la poarta sa. Și nu era vorba doar de sume simbolice, ci de… mii de euro.

Dar asta se întâmpla cu mai mulți ani în urmă, prin 2000 și ceva, iar lumea năvălea, pur și simplu, la palatul generosului Gigi Becali pentru a primi bani de la acesta, așa cum se poate observa în imaginile postate mai jos. Totuși, chiar dacă nu a ajuns la fundul sacului, Gigi Becali – care a și anunțat că peste vreo 15 ani dorește să se călugărească și să plece în munți – pare a-și fi schimbat atitudinea față de cei care îi cer bani.

De mai mulți ani, „latifundiarul din Pipera” pleacă de acasă în preajma sărbătorilor de iarnă, astfel că toți cei care ar dori să îi ceară bani se întorc la casele lor așa cum au venit. Cu buzunarele goale.

Sursa: cancan.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md