03:12:37 29.03.2024
Stiri

„Partidul Nostru” a făcut publice numele a 17 candidați din circumscripții. Printre nominalizați NU se regăsește Renato Usatîi: „El poate sări din STRATOSFERĂ și să ajungă pe casa Guvernului”

Partide/Comunicate 28.12.2018 14:21 Vizualizări1536 Autor: Ziarul National
„Partidul Nostru” a făcut publice numele a 17 candidați din circumscripții. Printre nominalizați NU se regăsește Renato Usatîi: „El poate sări din STRATOSFERĂ și să ajungă pe casa Guvernului” captură privesc.eu


Consiliul Național Politic al „Partidului Nostru” a luat decizia ca formațiunea condusă de Renato Usatîi să participe la alegerile parlamentare din februarie 2019. Astfel, astăzi au fost prezentați primii 17 candidați din circumscripțiile uninominale.

În lista celor nominalizați astăzi nu se regăsește liderul formațiunii, Renato Usatîi, care este anunțat în căutare de organele de drept din R. Moldova.

Printre candidații înaintați astăzi se numără Elena Panu, Victor Bogatco, Nina Cereteu, Anastasia Televca, Ivan Osoianu, Elena Grițco, Ilian Cașu sau Dmitri Ciubașenco.

Vicepreședintele „Partidului Nostru”, Dmitri Ciubașenco, a menționat astăzi într-o conferință de presă că formațiunea va avea și o listă în circumscripția națională. Lista va fi anunțată de liderul partidului, Renato Usatîi.

La rândul său, Ilian Cașu a afirmat că ar putea participa la scrutin și Renato Usatîi: „După cum știți, Renato Usatîi poate să sară chiar din stratosferă și să ajungă pe casa Guvernului. Renato Usatîi rămâne cel mai de temut oponent al lui Vlad Plahotniuc. Orice este posibil (privind participarea lui la scrutinul parlamentar)”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md