Recomandări #diez. Prinde cele mai frumoase evenimente care vor avea loc în ultima sâmbătă din anul 2018

winter-girl
Foto: Runaway Reporter

Am ajuns la sfârșit de săptămână, încă puțin și ne apropiem de noul an. Ei bine, sperăm că ați reușit să vedeți mult evenimente pe parcursul anului 2018. Acum, este timpul să prindeți ultimile mișcări frumoase ce au loc în această lună, iar echipa #diez vine să vă ajute cu câteva recomandări pentru ziua de sâmbătă, 29 decembrie.

#Misterul de Crăciun

Începând cu 21 decembrie 2018 și până în data de 13 ianuarie 2019 Circul din Chișinău își așteaptă spectatorii la un nou spectacol de Revelion – „Misterul de Crăciun”. Un spectacol de divertisment de bună calitate.

Astfel, programul pentru copii şi adulţi va include un spectacol uimitor ce va combina dresură de papagali, dresură de câini și pisici, școala de echitatie, acrobații în aer, jonglerie pe role, roata Syr, echilibru și desigur Clovnul Mart.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Chirița în provincie. Tombolă aniversară

SPECTACOL ANIVERSAR la Teatrul Național Eugene Ionesco. Comedia „CHIRIȚA ÎN PROVINCIE” în regia lui Petru Vutcărău, împlinește 25 de ani. La sfârșitul spectacolului va fi organizată o tombolă cu premii de excepție, după care veți fi invitați la Balul Chiriței!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Gala de Revelion

Gala de Revelion a Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” s-a transformat în timp într-o frumoasă și îndrăgită tradiție, care oferă prilej de sărbătoare și bucurie atât publicului, cât și artiștilor.

„Pe 29 decembrie vă dăm întâlnire la un spectacol feeric, din program nu vor lipsi opere, operete, arii, romanțe, duete din repertoriul clasic mondial, contemporan, dar și multe alte surprize”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Ambasada SUA vă invită la un Concert de Revelion la Chișinău

În data de 29 decembrie, Filarmonica Națională S.Lunchevici în parteneriat cu Ambasada SUA în R. Moldova vă invită la un extraordinar Concert de Revelion, cu participarea orchestrei simfonice din Tiraspol sub bagheta dirijorală a lui Grigorii Moseiko.

Programul concertului va cuprinde cele mai frumoase lucrări din creația compozitorilor americani L. Bernstein, F. Loewe, J. Kern, L. Gottshalk, L. Anderson.

O prestație de excepție va fi oferită de către faimosul pianist de origine americană Thomas PANDOLFI, cunoscut și apreciat în toată lumea.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Launching new place w/Ishome

„Un nou local, o nouă istorie. O istorie pe care dorim s-o făurim împreună cu voi, unindu-i pe vechii şi noii prieteni. Ne deschidem uşile la 29 decembrie. La deschiderea localului vom avea un invitat special. Track-urile ei se regăsesc în playlistul tuturor amatorilor de muzică. Ele emană vibraţiile cosmosului. Pe ringurile de dans din întreaga lume oamenii închid ochii visători, lăsându-se cuprinşi de reverie, la auzul acestor acorduri muzicale şi nu încearcă să-şi ascundă exaltarea. În repetate rânduri i-a remarcat creaţia însăşi Nina Kraviz. Piesa „Ken Tavr” a devenit imnul Kazantipului. Este vorba despre Mirabella Karianova, proiectul Ishome”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Christmas Spirit cu Stela Botan & Cristi Condrea

„Sâmbătă seară la Uptown cafe v-am pregătit ceva foarte special. Talentați și carismatici, Stela & Cristi au pregătit un program de piese de Crăciun. Pentru prima dată ei fac un duet și cântă piese de Crăciun. Vă așteptăm să savurăm împreună un duet frumos cu piese calde și atmosferă de sărbători”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#XR Live Show | Dj Talisman

Sâmbăta, 29 decembrie, cei de la XR vor susține un concert rupt, nebunatic, plin de adrenalină și energie la BANDABAR! Concertul va fi plin de momente X, așa că pentru a le vedea, prezența este obligatorie!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Party cu Terra Blvck!

„Se anunță un sfârșit de săptămână nemaipomenit la Kira’s, deoarece am cules cei mai buni DJ din Chișinău în această săptămână dintre care face parte și Terra Blvck și le-am pregătit pupitrul din Kira’s pentru a-și pune în valoare talentul”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#BUMBLEBEE 3D

Despre film: Charilie, o fată care urmează să împlinească 18 ani, și care încearcă să-și găsească un loc al ei pe lume, îl descoperă pe Bumblebee, cu răni adânci din bătălii trecute și aproape nefuncțional. Între cei doi se va înfiripa o prietenie care va ajuta omenirea să scape dintr-o invazie pe cât de neașteptată, pe atât de periculoasă.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente