/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Accident pe șoseaua Chișinău-Leușeni. Șoferii sunt redirecționați prin Hâncești pentru a ajunge în capitală

missing
28 decembrie 2018, ora 23:35

Ambuteiaj pe traseul Chișinău-Leușeni după ce un atocamion cu combustibil s-a ciocnit cu un autoturism. Încă de la intrarea în țară prin punctul vamal Leușeni șoferii sunt îndemnați să evite șoseaua Poltava și să meargă pe la Hâncești pentru a ajunge în capitală. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Cristina Vicol, a declarat pentru TV8 că persoane traumatizate nu sunt.

Potrivit ofițerului, la fața locului sunt ofițerii Inspectoratului de Poliție Hâncești și pompierii. Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Leușeni.

„Echipajul de poliție redirecționează mașinile. Se fac cercetări pentru a stabili cauza care a condus la producerea accidentului”, a spus Cristina Vicol.

Pe rețelele de socializare internauții spun că s-ar fi răsturnat o autocisternă cu combustibil.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram