11:55:17 23.04.2024
Stiri

FOTO // Vlad Plahotniuc va CANDIDA și în circumscripția Nisporeni: „Aici mi-e baștina, cunosc și iubesc oamenii și locurile acestea”

Partide/Comunicate 27.12.2018 16:54 Vizualizări1753 Autor: Ziarul National
FOTO // Vlad Plahotniuc va CANDIDA și în circumscripția Nisporeni: „Aici mi-e baștina, cunosc și iubesc oamenii și locurile acestea” facebook


Liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, candidează pentru un mandat de deputat atât pe lista naţională a democraților, cât şi în circumscipţia uninominală nr. 17 din Nisporeni, raionul său de baștină. Democratul a depus astăzi dosarul de înscriere la Consiliul electoral de circumscripție din această localitate.

„Am ales să candidez pentru un mandat de parlamentar în circumscripția Nisporeni, pentru că aici mi-e baștina, cunosc și iubesc oamenii și locurile acestea”, a scris liderul democraților pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat că a făcut multe lucruri bune pentru Nisporeni și candidează pentru că vrea să continue munca începută. „La forumul filialei locale a PD i-am asigurat pe colegii mei democrați că voi reprezenta cu demnitate și mândrie Nisporeniul în Legislativ. Pentru mine, semnăturile lor și ale susținătorilor PD sunt o apreciere și o dovadă de încredere”.

Președintele PD a mai adăugat că are planuri mari în privința raionului Nisporeni. „Eu, la rândul meu, mă angajez să construiesc aici, acasă, un model de raion modern și, împreună cu echipa PD, vom munci să modernizăm toate raioanele și localitățile din R. Moldova. Nimeni altcineva n-o să ne dezvolte țara, dacă nu o vom dezvolta noi, cu forțele proprii și cu pricepere. Nu există alt partid politic în R. Moldova care ar avea suficiente cadre, cunoştinţe, aceeaşi voinţă şi determinare să facă, să producă creştere economică care va sta la baza altor creşteri în salarii, în pensii, în ajutoare”, a subliniat sursa citată în fața celor prezenți la forumul filialei locale PD.

Vlad Plahotniuc a mai adăugat că cei care vor foarte mult la putere „habar nu au ce înseamnă guvernare”. „Aceștia care vin, aşa spun oamenii, vin să le fure salariile care le-am majorat, vin să le fure pensiile sau ajutoarele materiale. Cred în Moldova, cred în viitorul ei, cred în PD, în echipa PD, în colegii mei, în echipa teritorială din Nisporeni care mă reprezintă ca ambiție că sunt cei mai buni”, a spus acesta, citat de publika.md.

Democratul a fost lăudat și de fosta sa profesoară Elena Dobzeu. „Un om cu demnitate, un om care îşi iubeşte ţara, care îşi iubeşte pământenii, grozeştenii, nisporenenii şi în aceeaşi măsură îşi iubeşte şi oamenii. Omul care ştie să muncească cu dăruire, omul care ştie să muncească cu pasiune, care pune suflet. Raionul Nisporeni a renăscut în ultimii ani ca pasărea phoenix din propria cenuşă. De la mic şi până la mare, de la opincă şi până la vlădică cred că gândeşte ceea ce gândesc şi eu. Domnul Vlad Plahotniuc este omul potrivit la locul potrivit şi în timpul potrivit”, a spus fosta profesoară a politicianului la forumul democraților din Nisporeni.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md