09:08:30 19.04.2024
Stiri

FOTO, DOC // Partidul „ȘOR” a depus actele pentru înscrierea în cursa electorală. Ilan Șor, în fața mulțimii: „Deschidem o pagină nouă în istoria politică din Moldova”

Partide/Comunicate 27.12.2018 17:16 Vizualizări1449 Autor: Ziarul National
FOTO, DOC // Partidul „ȘOR” a depus actele pentru înscrierea în cursa electorală. Ilan Șor, în fața mulțimii: „Deschidem o pagină nouă în istoria politică din Moldova”


Partidul Politic „ȘOR” a depus astăzi actele pentru înregistrarea în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Candidații formațiunii au mers organizat la Palatul Republicii, acolo unde sunt recepționate actele, fiind însoțiți de mii de simpatizanți ai partidului. Liderul formațiunii, Ilan Șor, a declarat că acest eveniment, precum și participarea în campanie electorală reprezintă „o filă nouă în istoria politică a R. Moldova”.

Consiliul Politic Național al Partidului „ȘOR” a desemnat astăzi lista de candidați ai formațiunii cu care va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie.

Organizați în grup și îmbrăcați în haine cu simbolica formațiunii, candidații Partidului „ȘOR” au făcut un scurt marș prin centrul Chișinăului, fiind însoțiți de mii de simpatizanți care au venit să salute participarea la alegeri.

„Astăzi, începe o nouă pagină în istoria politică a R. Moldova. Noi mergem în alegeri pentru a obține victoria. Suntem o echipă de profesioniști și suntem gata să preluăm responsabilitatea guvernării. Acum trei ani și jumătate mi-am asumat responsabilitatea la Orhei și nu mi-e frică să mă uit în ochii oamenilor, deoarece am realizat tot ce am promis. Noi vom învinge”, a declarat Ilan Șor în fața mulțimii adunate în fața Palatului Republicii.

El a subliniat că scopul formațiunii sale este să implementeze, în toate localitățile din republică, „proiectele de succes” de la Orhei și Jora de Mijloc. „Partidul „ȘOR” este primul partid după 27 de ani de independență, care nu a mințit oamenii și și-a îndeplinit toate promisiunile. Suntem singurul partid care a demonstrat că lucrează pentru oameni. Vrem proiectele de la Orhei să fie implementate în toată țara”, a adăugat Ilan Șor.

În privința planurilor sale după ce va prelua mandatul de deputat, Ilan Șor a dat asigurări că va continua să sprijine dezvoltarea Orheiului, la fel cum Marina Tauber va contribui la dezvoltarea comunei Jora de Mijloc.

Lista de candidați pe circumscripția națională este condusă de liderul Partidului „ȘOR”, primarul de Orhei Ilan Șor și include reprezentanți ai majorității regiunilor R. Moldova, oameni de diferite profesii și ocupații, iar 41% sunt femei. „Este o listă de profesioniști, alături de care sunt sigur că vom învinge și vom guverna R. Moldova în următorii patru ani. Suntem o echipă puternică, cu oameni cu experiență, de aceea sunt sigur că vom învinge”, a punctat Șor.

Primarul de Orhei a subliniat că va candida și pe circumscripția uninominală din Orhei.

De menționat că Ilan Șor a preluat, inițial, conducerea Mișcării „Ravnopravie” în iunie 2016. Ulterior, acesta a elaborat un plan de reformare a organizației politice, iar formațiunea a fost redenumită Partidul „ȘOR”.





Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md