Nemulțumit de cadourile pe care le-a primit de Crăciun, un băiețel a sunat la poliție

cadouri
Foto: Foto: Shutterstock

Un băiețel în vârstă de 9 ani din Germania, nemulțumit de cadourile primite de Crăciun, a sunat furios la poliție și le-a cerut ofițerilor să îl aresteze pe Moș Crăciun.

Copilul, care locuiește în Zetel, un oraș de pe coasta Mării Nordului, a sunat la poliție în dimineața zilei de Crăciun. Când au sosit ofițerii, el le-a explicat că nu a primit de la Moș cadourile pe care i le ceruse în scrisoare, scrie digi24.ro.

„Polițiștii care au sosit la el acasă l-au găsit foarte furios pe băiețel”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, pentru ziarul Nordwest Zeitung.

Polițiștii au decis, totuși, să intre în jocul băiețelului. Au comparat lista de cadouri cu darurile primite și au constatat că, într-adevăr, Moș Crăciun nu își respectase promisiunea.

Ei au reușit să aplaneze conflictul spunându-i copilului că, cel mai probabil, Moș Crăciun a încurcat lista de cadouri cu cea a unui alt copil.

Contactată de AFP, secția de poliție nu a dorit să dezvăluie care au fost cadourile care l-au înfuriat atât de tare pe micuț.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente