19:24:45 23.04.2024
Stiri

PD a depus la CEC lista naţională a partidului pentru alegerile parlamentare. Plahotniuc: „Oamenii aşteaptă şi în anii viitori stabilitate, majorări de salarii şi pensii, de asta vor vota pentru PD”

Politică 26.12.2018 14:39 Vizualizări1545 Autor: Ziarul National
PD a depus la CEC lista naţională a partidului pentru alegerile parlamentare. Plahotniuc: „Oamenii aşteaptă şi în anii viitori stabilitate, majorări de salarii şi pensii, de asta vor vota pentru PD”


Reprezentanţii Partidului Democrat (PD) au depus astăzi la Comisia Electorală Centrală lista partidului şi celelalte documente necesare înregistrării candidaţilor la funcţia de deputat în circumscripţia naţională pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Totodată, liderul PD, Vlad Plahotniuc, a confirmat că va candida și pe circumscripția nr. 17 Nisporeni-Strășeni.

Ulterior, preşedintele partidului, Vlad Plahotniuc, împreună cu toţi candidaţii înscrişi pe lista naţională a PD au fost la sediul Palatului Republicii şi au depus personal declaraţia privind consimţământul de a candida la alegerile parlamentare.

DOC // Lista candidaților PD la alegerile PARLAMENTARE

„Într-o perioadă foarte scurtă, echipa PD a reuşit să facă ordine în mai multe instituţii ale statului, fapt care ne-a permis să majorăm salariile şi pensiile, să creştem compensaţiile şi ajutoarele sociale, să creăm noi locuri de muncă, să reparăm grădiniţe şi spitale, să reparăm peste 1600 de km de drumuri, să lansăm proiectul „Prima Casă”. De aceasta, sunt sigur că oamenii din Moldova aşteaptă şi în anii viitori stabilitate, majorări de salarii şi pensii, de asta şi vor vota pentru PD. Oricare alte partide, care vor să vină în Parlament, vor să vină să fure salariile și pensiile majorate de democrați, să lipsească de compensațiile oferite, să închidă școlile, să readucă instabilitatea și dezordinea din țară”, a afirmat liderul PD.

De asemenea că începând de astăzi, candidaţii PD în circumscripţiile uninominale vor solicita listele pentru colectarea de semnături şi ulterior vor depune documentele necesare înscrierii în cursa electorală la consiliile electorale ale circumscripţiilor uninominale respective.

Tot astăzi, democrații au depus la CEC şi actele pentru înregistrarea PD în calitate de participant la referendumul republican consultativ, care la fel se va desfăşura în data de 24 februarie 2019. În cadrul plebiscitului, cetăţenii se vor pronunţa în privinţa reducerii numărului de deputaţi de la 101 la 61, dar şi în privinţa faptului ca oamenii să poată retrage mandatul de deputat, atunci când acesta nu-şi exercită corespunzător obligaţiile sale.




Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md