Un tânăr interpret din Moldova a devenit cel mai difuzat artist internațional în Italia

m
Foto: Traieste Muzica

O surpriză vine din Italia, unde Mihail, solistul ce a reputat un mare succes în urmă cu doi ani, cu „Mă ucide ea”, a ieșit în sondajele muzicale la sfârșit de an drept cel mai difuzat artist internațional pe radiourile din Italia, în 2018. 

De asemenea, melodia sa „Who you are” ocupă locul doi în topul celor mai difuzate piese din 2018 tot în Italia, dar și primul loc în clasamentul general al celor mai difuzate piese indie. „Who you are” a fost premiată la sfârșitul verii cu „Discul de Aur”. Acestă veste încheie un an plin de realizari pentru solistul român de origine rusă. Aceeași melodie i-a adus Trofeul „Top of the Pop” în cadrul Festivalul Sopot din Polonia și se numără printre artiștii privilegiați să cânte în cadrul prestigiosului Concert anual de Crăciun de la Vatican.

m1

O piesă inspirată din experiențele personale ale artistului, „Who You Are” a petrecut 9 săptămâni pe locul 1 în topul Media Forest, fiind a cincea cea mai difuzata piesă din 2017, și consolidându-i poziția artistului în industria muzicală autohtonă. Este primul single în limba engleză semnat Mihail, care a devenit faimos datorită hit-ului „Mă ucide ea”, a doua cea mai ascultată melodie din 2016, în România, noua sa casă. Pe numele său Mihail Sandu, solistul este la origini rus, crescut în Republica Moldova, iar acum locuiește la Cluj, scrie libertatea.ro. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente