Evenimente cu fulgi sau fără. Unde puteți merge la Chișinău joi, 27 decembrie

CS7DW51TY0

Deși e iarnă, vremea e parcă un pic mai caldă și tocmai bună de a petrece timpul pe afară. Dacă totuși vreți să mai mergeți și în altă parte decât la târgurile de Crăciun din centrul orașului, iată câteva recomandări pe care le puteți lua în considerare.

#Christmas Workshop – Designed By Me

ZIPhouse anunță 2 zile de ateliere de creație pentru copii, unde într-o atmosferă plăcută, cu veselie și voie bună, vom confecționa cadouri și decorațiuni pentru casă cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Perioada de desfășurare: 27-28 decembrie
Ora: 9:00 – 17:00

Vârsta: 7-12 ani.
Atelierul va fi realizat în grup de 10 -12 copii (primul venit- primul servit)

Taxa de participare:
1 zi – 200 lei
2 zile – 350 lei

1 copil din familie – 200 lei / zi
2 copiii din familie – 300 lei / zi

Prețul acoperă instruirea, materialele de lucru și gustările dulci la pauzele de ceai.
*adițional – lunch (Trattoria) – 65 lei

Înscriere prealabilă se face AICI.

Termen limită de înregistrare pentru atelier: 26 decembrie

#Meet the Filmmaker: „Beautiful Corruption” creators

America House dă startul unei noi serii de evenimente recurente „Meet the Filmmaker/ Cunoaște cineastul” prin vizionarea filmul Beautiful Corruption, creația cinematografică răsunătoare a acestui an, care a reușit să impresioneze atât publicul local, cât și lumea cinematografică internațională.

Pe 27 decembrie vino la America House să vizionezi Beautiful Corruption. După proiecție, vei avea posibilitatea să afli răspunsurile la întrebările care te macină privind creația chiar de la Eugen Damaschin, regizorul peliculei și echipa lui.

ATENȚIE: Oamenii prezenți la eveniment trebuie să aibă minimum 16 ani.  Numărul de locuri este limitat: 30. Accesul la eveniment va avea loc după principiul „Primul venit- primul servit”.

Meet the Filmmaker reprezintă o serie de evenimente bazată pe una dintre temele prioritare pentru centrul nostru în anul 2019- „Supporting Independent Voices”. Scopul programului este de a promova creațiile cinematografice locale și de a-i face cunoscuți publicului larg pe realizatorii acestora. Urmăriți evenimentul AICI.

#Democracy Beers

Pentru că C51 crede în democrație, administratorii te provoacă să vii cu un poster, drapel, sau tricou cu un mesaj ce promovează democrația. În schimb, vei primi o bere cu reducere. Urmărește aici detaliile.

#Târgul de Crăciun

Mai feerice, mai luminoase şi mai autentice vor fi sărbătorile de iarnă din acest an pentru zeci de mii de familii din ţară şi cele revenite de peste hotare. Cu ocazia celei de-a doua ediţii „Acasă de Crăciun”, Moşul a pregătit o desagă de surprize, astfel ca toţi vizitatorii Târgului – de la mic la mare – să aibă parte de cât mai multe momente magice.

Din 15 decembrie, strada 31 august 1989 (între str. A. Pușkin și str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni) redevine pietonală, pentru a găzdui timp de o lună cel mai frumos Târg de Crăciun din Moldova. Bucură-te alături de cei dragi de cea mai fermecătoare perioadă din an într-o atmosferă de basm!

#Film la Patria: Grinch

Grinch este cel de-al optulea film de animație produs de Illumination și Universal Pictures. Bazat pe cartea clasică scrisă de Dr. Seuss, Grinch spune povestea unui morocănos cinic care se decide să fure Crăciunul, dar care e întors din drum de o fetiță care adoră Crăciunul. Amuzant, emoționant și frumos vizual, este o poveste universală despre spiritul Căciunului și despre puterea optimismului.

Pentru că, pe an ce trece, Crăciunul din orășelul Cinești devine tot mai colorat, mai agitat și mai zgomotos, deranjându-i, astfel, liniștea confortabilă în care viețuiește, Grinch decide să fure odată pentru totdeauna Crăciunul. Pentru asta, se va deghiza în Moș Crăciun, își va înhăma cei doi „reni” la sanie, și va purcede la treabă.

În același timp, Cindy, o fetiță a cărei sărbătoare preferată e Crăciunul, plănuiește să-l prindă pe Moș Crăciun, ca să-i spună personal că este recunoscătoare pentru că are o mămică ce muncește din greu ca să aibă grijă de ea singură.

Oare va reuși Cindy să-l prindă pe Moș Crăciun? Dar Grinch va reuși, oare, să reducă la tăcere micul orășel Cinești?

Vezi orarul filmului AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente