Ştiri

Sursa imaginii: Imagine simbol

Ştiri / Social

25 Dec. 2018 / 19:20

Spiritul sărbătorii de Crăciun la Aeroportul Chişinău

Spiritul sărbătorii de Crăciun a ajuns şi la Aeroportul Internaţional Chişinău. Vizitatorii au avut parte de mai multe surprize, iar micii pasageri au primit daruri de la Moş Crăciun în schimbul unui recital de poezie. De dimineaţă, mai mulţi copii s-au grăbit să ajungă la moşul pentru a primi cadouri, dar şi pentru a se fotografia, relatează Moldova 1.

Astfel, în ziua de Crăciun, în toate zonele aerogării au răsunat colinde şi melodii de sărbătoare.

„Stau de ceva timp şi ascult cum cântă şi am făcut şi mai multe filmări, deci e OK”. „E foarte bine, e o atmosferă foarte caldă pentru întreg poporul nostru, chiar astăzi de Crăciun - mai ales că este o zi deosebită pentru toţi care sărbătoresc Crăciunul pe stil nou”. „ E foarte plăcut, foarte interesant, mă bucur mult”. „Se vede că sărbătorile de iarnă îşi ţin tradiţiile şi ne bucurăm de asta”, spun oamenii.  

Şi în următoarele zile vizitatorii aeroportului vor avea parte de mai multe surprize.

„Avem biscuiţi, avem jucării în formă de avioane, sunt şi colindătorii pe tot parcursul zilei care vor întâmpina şi vor petrece pasagerii noştri, avem şi muzică live în zona de plecări”, a declarat Rodica Rusu, serviciul de presă al Aeroportului Internaţional Chişinău.

 

Comentarii