11:04:06 24.04.2024
Stiri

„Nu încetați să credeți, să sperați și să visați!”. Ce mesaje au transmis, de Crăciun, Plahotniuc, Dodon, Candu, Filip și Maia Sandu

Politică 25.12.2018 11:37 Vizualizări1404 Autor: Ziarul National
„Nu încetați să credeți, să sperați și să visați!”. Ce mesaje au transmis, de Crăciun, Plahotniuc, Dodon, Candu, Filip și Maia Sandu facebook/Vlad Plahotniuc


Politicienii din R. Moldova au transmis mesaje de felicitare și urări de bine de Crăciun. Președintele Parlamentului, Andrian Candu, președintele Igor Dodon, premierul Pavel Filip, precum și Maia Sandu și Andrei Năstase au felicitat cetățenii în ajunul Crăciunului.

„De Crăciun și în fiecare zi, nu încetați să credeți, să sperați și să visați! Atunci când există dorință și credință, visurile devin realitate. Crăciun fericit!”, a scris liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, pe pagina sa de Facebook.

În mesajul său, făcut public pe Facebook, Adrian Candu scrie: „Am trăit împreună un an cu de toate, am avut reușite și am avut parte de dezamăgiri. Am reușit să le depășim cu demnitate și pe cele bune și pe cele rele, iar acest lucru mă face de fiecare dată mândru de oamenii din țara mea. Gândurile mele se îndreaptă către toți cei care au împins limitele posibilului mai departe și au reușit, prin sacrificii, să facă Moldova mai bună. Crăciunul este o lecție despre speranță, încredere și putere în condiții în care aparent nu ar fi fost loc decât de umilință și necazuri. Să trăim împreună încă o dată această lecție fascinantă, pentru că nu va veni nimeni să facă lucruri bune în locul nostru. Așa să ne ajute Dumnezeu. Crăciun fericit și la mulți ani Moldova!”.

La rândul său, premierul Pavel Filip le dorește tuturor ca sărbătorile de iarnă să îi aducă în preajma familiei și a oamenilor dragi. „Să nu uităm să fim recunoscători pentru ce avem și să dăruim cât mai mult bine. Crăciun Fericit!”, scrie Filip.

Și Igor Dodon, președintele R. Moldova, a venit cu un mesaj de felicitare, scris în limba română și limba rusă, adresat moldovenilor în ajunul Crăciunului, însoțit de o fotografie în care apare alături de soție și copii.

Lidera PAS, Maia Sandu, le-a dorit moldovenilor „sărbători pline de bucurii, alături de familie și prieteni, cu speranță și încredere în viitor”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md