Ce să faci a doua zi de Crăciun, dacă ai norocul să stai acasă (spre deosebire de noi)

adult-background-beard-716658 (1)

În cea de a doua zi de Crăciun evenimentele nu lipsesc, iar ceva mai jos sunt doar câteva dovezi ce demonstrează această ipoteză. Hai așa, un mic scroll.

#Christmas Jingle JAM Session

Organizatorii vă așteaptă la un #Jam Session de #Craciun, unde o să savurați împreuna cu ei atmosfera magica de craciun. Detalii aici. 

#Atelier de Terapie Creativă, pentru copii (9-10 ani)

Aceste ateliere vor ajuta copiii să-și dezvolte echilibrul emoțional și fiecare dintre participanți să atingă rezultate precum:
– va deveni empatic cu cei din jur;
– va ști să relaționeze pozitiv cu cei din jur;
– își va conștientiza propriile trăiri și emoții;
– va scăpa de frici și stări de neliniște interioară;
– va deveni mult mai încrezut de sine și mai comunicabil. Detalii aici. 

#Expoziția de pictură ”Izvar din Artă”

-ați cu tine prietenii dragi și veniți să vă tratați sufletele cu ”artă-terapie”, și să împărtășim câteva din tablourile mele expresioniste. Alături de invitați speciali, într-un anturaj plăcut și atmosferă underground la C51 veți putea degusta din bucatele autohtone, mai ușor să dezbatem subiectul. 🙂 Detalii aici. 

#Evanghelia după Maria

Evanghelia după Maria e prima parte din cele două texte scrise de Nicoleta Esinencu și primul din cele două spectacole produse în cadrul proiectului Who Run the World: Evanghelia după Maria/Apocalipsa după Lilith în colaborare cu Theater Rampe, din Stuttgart. Vezi mai multe pe pagina evenimentului. 

#AQUAMAN (rulează la Patria)

“Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind “jumătate om, jumătate zeu”. Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării și, pe deasupra, este superputernic. Geoff Johns spune că e “un om prins între două lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amândouă…”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente