23:39:00 28.03.2024
Stiri

Tensiuni la Casa Regală britanică! Mama lui Meghan Markle a refuzat-o pe regină!

Monden 24.12.2018 19:03 Vizualizări2763 Autor: Ziarul National
Tensiuni la Casa Regală britanică! Mama lui Meghan Markle a refuzat-o pe regină! sursa: verdict.ro


Problemele de la casa regală nu se opresc nici de Crăciun! Celebrarea sărbătorilor este umbrită de tensiunile dintre membrii familiei regale, de scandalul dintre Ducesa de Sussex și tatăl său și mai nou, de atitudinea mamei lui Meghan, Doria Rangland.

Aceasta din urmă a fost oficial invitată de către Regina Elisabeta a II-a la ceremoniile de Crăciun ce vor avea loc la casa regală, la Sandringham House, însă în mod surprinzător Doria a refuzat politicos această invitație. Vestea este cu atât mai șocantă cu cât nici măcar părinții lui Kate Middleton nu au fost invitați până acum să petreacă Crăciunul la proprietatea din Norfolk.

Aceștia din urmă au participat la slujba de Crăciun, alături de familia regală, însă nu au stat niciodată la Sandringham, ci în apropierea proprietății.

Deși nu este un privilegiu obișnuit pentru rudele celor ce intră în familia regală, invitația de Crăciun vine cel mai probabil pe fundalul faptului că Meghan nu are rude în Marea Britanie, pentru a putea petrece aici alături de familie.

Cu toate că mama sa nu îi va fi aproape, ducesa de Sussex va petrece Crăciunul alături de soțul său, prințul Harry, însoțiți de Ducele și Ducesa de Cambridge, dar și de restul familiei regale.

În acest timp, Doria Rangland rămâne în Los Angeles, unde continuă să predea yoga la studioul său, chiar și cu câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă. Ea va reveni în Anglia de îndată ce se va naște primul copil al cuplului Meghan Markle și Prințul Harry.

Sursa: verdict.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md