Recomandări #diez. La ce evenimente poți merge în ziua Crăciunului, 25 decembrie

EKFOUJORJF
Foto: Daria Shevtsova

Deși Crăciunul este asociat cu o sărbătoare familială și majoritatea persoanelor tind să petreacă timpul împreună cu cei de acasă, echipa #diez crede că sunt persoane dornice de a descoperi evenimente fie cu prietenii, fie cu oamenii dragi sau chiar singuri. Așa că, noi ne ținem de tradiția noastră și vă recomandăm cele mai bune evenimente pentru ziua de marți, 25 decembrie.

#Misterul de Crăciun

Începând cu 21 decembrie 2018 și până în data de 13 ianuarie 2019 Circul din Chișinău își așteaptă spectatorii la un nou spectacol de Revelion – „Misterul de Crăciun”. Un spectacol de divertisment de bună calitate.

Astfel, programul pentru copii şi adulţi va include un spectacol uimitor ce va îmbina dresură de papagali, dresură de câini și pisici, scoala de echitatie, acrobații în aer, jonglerie pe role, roata Syr, echilibru și desigur Clovnul Mart.

Reprezentaţiile au loc în incinta manejului mic a Circului din Chişinău. Durata spectacolului de 2 ore și 10 minute, iar un bilet costă între 150 și 250 lei.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Orășelul de Crăciun

Începând cu 1 decembrie 2018 şi până pe 20 ianuarie 2019, între orele 10:00 şi 23:00, vino în Scuarul Teatrului de Operă și Balet pentru a descoperi magia sărbătorilor de iarnă.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Târgul de Crăciun

Din 15 decembrie, strada 31 august 1989 (între str. A. Pușkin și str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni) redevine pietonală, pentru a găzdui timp de o lună cel mai frumos Târg de Crăciun din Moldova. Bucură-te alături de cei dragi de cea mai fermecătoare perioadă din an într-o atmosferă de basm!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Expoziția de pictură „Izvar din Artă”

I-ați cu tine prietenii dragi și veniți să vă tratați sufletele cu „artă-terapie” și să împărtășiți câteva din tablourile expoziției „Izvar din Artă”.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Concert Live Via Dacă de Crăciun

Ler este farmecul din basme care aduce transformаrea miraculoasă. Via Dacă vine cu un concert live de Crăciun ca să vă adunați cât mai mulți, să vă fie drag unii de alții, să vă bucurați de venirea sărbătorilor, să cântați un leru-i ler și să trăiți puterea basmului.

Mai mult detalii găsiți AICI!

#Christmas Classic Live!

Pe 25 decembrie, la Kira’s Club vă așteaptă o seară frumoasă cu un recital muzical de pop simfonic care va cuprinde o serie de piese cunoscute de Crăciun pentru a vă îmbăta de plăcerea muzicii și a sunetului!

Sunteți așteptați, marți, ora 20:00 la Kira’s, pentru a prinde atmosfera magică de Crăciun ce vă va oferi cvartetul invitat cu un pop simfonic ce va purta amprentele unui fusion muzical din genuri ca Jazz, Soul, Rock, Pop, House, Hip-Hop.

Mai multe detalii găsești AICI!

#SPĂRGĂTORUL DE NUCI ŞI CELE PATRU TĂRÂMURI 3D

De Crăciun alege un film cu aceeași tematică:

Tot ce vrea Clara (Mackenzie Foy) e o cheie ce poate deschide cufărul ce adăpostește un dar extrem de prețios de la mama ei, care nu mai este vie. Un fir de aur, ce îi e pus în față la petrecerea de Crăciun o conduce la cheia mult dorită, care dispare apoi cu într-o ciudată și misterioasă lume paralelă”.

Mai multe despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente