Videoclipul zilei: Cum NU trebuie transportat pomul de Crăciun

Subdiviziunea americană a companiei Toyo Tires a publicat un nou filmuleţ incendiar, care este tematic perioadei sărbătorilor în care ne aflăm, dar în care îşi promovează şi anvelopele sport pentru off-road.

În colaborare cu pilotul Kyle LeDuc, un american care a câștigat 5 titluri la Campionatul Off-Road organizat de Lucas Oil, au arătat o „metodă” de transportare rapidă a pomului de Crăciun.

Pentru a duce rapid acasă un brad, LeDuc a folosit un vehicul de curse din categoria Pro4, care din punct de vedere estetic se aseamănă cu un Ford F-150 Raptor. De fapt este un şasiu cu un cadru tubular deasupra, peste care au fost montate panouri ale caroseriei ce pot fi schimbate rapid la nevoie.

Sub capotă se ascunde un V8 turbo care produce peste 900 de CP şi o cutie de viteze secvenţială cu şase trepte. Pentru performanțe uimitoare în off-road mai este utilizat un sistem de tracţiune integrală şi o suspensie cu arcuri care fac minuni în procesul de compresie şi recul.

Aşadar, după o serie de derapaje şi sărituri de până la 72 de metri, mai reuşeşte să aducă bradul întreg la destinaţie?

Vezi şi: (video) John Hennessey prezintă cel mai rapid mod de transportare a Pomului de Crăciun

Vezi şi: (video) Experiment! Creşte sau nu consumul dacă se transportă un pom de Crăciun pe acoperiş

Vezi şi: (video) Noul Audi RS 5 Sportback – visul noului Moş Crăciun

Vezi şi: (video) Recoil 4: O nouă porţie de trucuri făcute cu o Toyota cu 850 de CP

buton subscribe

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/