/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ E vremea pomenilor? Partidul Șor continuă să ofere cadouri pensionarilor, deținători ai cardurilor la magazinele sociale ce aparțin formațiunii

missing
24 decembrie 2018, ora 19:34

„La mulți ani! Vă doresc fericire și sănătate! Numai cu partidul Șor, o să trăim noi mai ușor. Înregistrează și ține minte!”

Bărbatul din imagine, unul din organizatorii concertului dedicat bătrânilor, a început să scandeze chiar în momentul când pensionarii își primiseră deja pachetele și se îndreptau spre case. Indignat că este filmat, acesta și-a îndreptat atenția către reporterii TV8, numindu-i clovni.

„Spuneți-le acestor doi clovni să nu filmeze…Nu mai filma!”

Mai mult, acesta i-a filmat la telefon pe reporterii noștri ca să-i țină bine minte la față.

„- Să vă memorez fețele. De ce te ascunzi după telefon? – Hai, să ne ții minte. – Haideți împreună să filmăm. Mie tot îmi plac priveliștile frumoase.

Am încercat să obținem o reacție de la reprezentanții partidului Șor în legătură cu evenimentul de sâmbăta trecută. Însă, ofițerul de presă a menționat că va reveni cu un răspuns, dar nu a mai făcut-o. Între timp, responsabilul de relații cu presa de la Comisia Electorală Centrală ne-a declarat că instituția nu este împuternicită să examineze cazul din motiv că Partidul Șor nu a fost înregistrat ca și concurent electoral, prin urmare nu este subiect al Codului Electoral. Iar dacă cineva consideră că formațiunea ar corupe alegătorii este îndemnat să depună plângeri la poliție sau la procuratură.

Un eveniment similar a avut loc anterior și pentru pensionarii sectorului Ciocana. Tot sâmbătă a avut loc inaugurarea Târgului de Crăciun de la Orhei, al cărui invitat special a fost cântărețul rus, Stas Mihailov. Acesta a cântat pe finalul petrecerii, oferindu-i microfonul și celui care l-a invitat în Moldova.

După eveniment, Ilan Șor a scris pe o rețea socială că a cântat prost, în schimb s-ar pricepe mai bine la așternut asfaltul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram