Passport to the Future 2.0: Participă la eveniment și află cum să depui dosarele la universitățile de top de peste hotare

interact

Ești în căutarea unui eveniment care îți va servi drept ghid în procesul de aplicare la universitățile de top de peste hotare? Atunci, noul eveniment organizat de către Interact Chișinău, Passport to the Future 2.0, corespunde perfect așteptărilor tale. Acesta are loc Joi, 27 decembrie, la orele 16.00, în hotelul Radisson Blu Leogrand.

Fiind a doua ediție a unui eveniment care a reușit să ofere răspunsuri concrete la cele mai stringente întrebări ale tinerilor, Passport to the Future 2.0 își propune să ajute în continuare liceenii în alegerea universității potrivite, oferindu-le unica posibilitate de a discuta cu actuali studenți la universități de renume mondial din Statele Unite ale Americii, Franța, Germania, Emiratele Arabe Unite, Olanda, Danemarca, Austria, Marea Britanie.

Evenimentul, de asemenea, îi va informa pe participanți în legătură cu proiecte de care pot beneficia încă din treapta liceală. Cu acest scop, am invitat și elevi care au participat la școlile de vară organizate de Yale și Columbia. Aceștia își vor împărtăși experiența, oferind sfaturi și recomandări tinerilor pasionați de noi oportunități de dezvoltare. În plus, printre speakeri se mai numără şi tineri din România care vor prezenta avantajele continuării studiilor liceale în România. Evenimentul este structurat în 4 runde de discuții, a câte 20 de minute, în care participanții vor putea să se apropie la masa corespunzătoare țării de care sunt interesați și să interacționeze liber cu speakerii.

passport1

Printre invitații de onoare se numără reprezentanți de la centre de pregătire uiversitară. Acești specialiști, care îndrumează zi de zi elevii determinați de a studia la cele mai prestigioase instituții universitare, vor vorbi despre cele mai frecvente dificultăți întâmpinate în procesul de aplicare la universitățile de peste hotare.

Nu rata astfel ocazia de a face primul pas semnificativ spre viitorul pe care ți-l dorești! Înscrie-te acum în acest formular, indicând țările de care ești cel/a mai pasionat(ă) din punct de vedere educațional.

Atenție! Suntdoar 70 locuri disponibile, așa că pentru a-ți asigura prezența, completează formularul cât mai curând. Ne vom ghida după principiul “Primul venit-primul servit”

Taxa de participare: 50 lei.

Pentru mai multe detalii, consultă pagina de facebook a evenimentului şi pagina de facebook a organizaţiei Interact Club Chişinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente