/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Detalii noi despre accidentul de la Ivancea. Cei doi tineri aflați în spital au venit de peste hotare și planificau să se căsătorească

missing
23 decembrie 2018, ora 12:53

Femeia internată în spital în urma accidentului care s-a produs aseară în apropiere de localitatea Ivancea, raionul Orhei, se află în continuare în stare gravă, iar starea de sănătate a bărbatului este stabilă. Ambii se vor afla în continuare sub supravegherea medicilor.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Irina Burdujan, a menționat pentru TV8 că acești doi tineri au revenit de peste hotare și planificau să se căsătorească.

Potrivit ei, cele patru persoane decedate aveau vârstele cuprinse între 22 și 25 de ani. Șoferul mașinii BMW și femeia, ambii decedați, locuiau în concubinaj.

Amintim că în seara zilei de ieri patru persoane au decedat după ce două mașini s-au ciocnit violent în apropiere de localitatea Ivancea, raionul Orhei. Trei dintre ele au decedat pe loc, iar una la spital. Preliminar, cauza accidentului a fost viteza excesivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram