/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Un moldovean va alerga 42 de kilometri în cel mai rece loc din lume pentru o cauză nobilă

missing
23 decembrie 2018, ora 15:36

Un atlet amator moldovean va alerga 42 de kilometri în cel mai rece loc din lume – Oymyakon din regiunea Yakutia, Rusia, pentru o cauză noblilă. Acțiunea face parte dintr-un proiect de caritate numit „Unfrozen”. Sportivul vrea să ajuge o fetiță care suferă de paralizie cerebrală.

Este vorba de Dmitri Voloșin, care este și președintele unei organizații sportive din Moldova. Cursa va avea loc în luna ianuarie 2019.

Obiectivul principal al proiectului „Unfrozen” este de a atrage atenția asupra problemei paraliziei centrale la copii și, în speță, de a o ajuta pe o fetiță de 4 ani, care suferă de această boală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram