/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Mesajul de Crăciun al ambasadorului UE la Chișinău. „Să pășim cu încredere înainte și să menținem valorile comune”

missing
22 decembrie 2018, ora 17:50

Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko, a transmis un mesaj video cu ocazia sărbătorii Crăciunului. Șeful Delegației UE îndeamnă cetățenii moldoveni la menținerea valorilor comune, care înseamnă respectul și grija față de om.

„În această minunată zi de iarnă bucurați-vă de pace, lumină si căldură alături de toți cei dragi vouă”, a urat Peter Michalko.

Felicitare de Crăciun

În această minunată zi de iarnă bucurați-vă de pace, lumină si căldură alături de toți cei dragi vouă. E sărbătoare, iar cu această ocazie Ambasadorul Uniunii Europene – Peter Michalko și întreaga Delegație UE în Republica Moldova vă urează Sărbători Fericite!

Gepostet von European Union in the Republic of Moldova am Samstag, 22. Dezember 2018

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram