23:01:20 23.04.2024
Stiri

Liderii Blocului „ACUM”, reproșuri la adresa PL și a lui Chirtoacă: „O tărăgănare flagrantă din partea PL-ului. Asta ne pune pe gânduri”

Partide/Comunicate 21.12.2018 15:00 Vizualizări3112 Autor: Ziarul National
Liderii Blocului „ACUM”, reproșuri la adresa PL și a lui Chirtoacă: „O tărăgănare flagrantă din partea PL-ului. Asta ne pune pe gânduri” captură


Partidul Liberal (PL), care a decis să nu participe separat la alegerile parlamentare, dar să sprijine Blocul electoral „ACUM”, nu a înaintat, deocamdată, lista candidaților săi comisiei pentru meritocrație instituită de PAS și PPDA. Acest lucru îi pune pe gânduri pe Maia Sandu și Andrei Năstase.

Potrivit celor doi lideri ai Blocului „ACUM”, Dorin Chirtoacă ar trebui să se miște mai repede, pentru că a rămas foarte puțin timp până la definitivarea candidaților care se vor regăsi pe lista comună și în circumscripțiile uninominale.

„E cam târziu. Noi tot nu prea înțelegem ce se întâmplă acolo, pentru că se apropie termenul de a înscrie candidații”, a declarat lidera PAS, Maia Sandu, la PRO TV.

De aceeași părere este și Năstase, care tinde să-i de dreptate fostului vicepreședinte al PL, Valeriu Munteanu, după ce ultimul avertizase că vor fi probleme cu liberalii: „Tărăgănarea din partea PL e adevărată. Să nu credeți că ceea ce a spus Valeriu Munteanu nu e adevărat. E o tărăgănare flagrantă din partea PL-ului. Asta ne pune pe gânduri, dar nu ne oprește din procese. Nu ne supărăm, așteptăm”.

De menționat că Dorin Chirtoacă a declarat zilele trecute că ia în calcul și faptul că niciun liberal nu va fi acceptat pe lista comună a Blocului „ACUM” sau pentru circumscripțiile uninominale. Dacă s-ar întâmpla acest lucru, Chirtoacă spune că va rămâne oricum alături de Blocul „ACUM” și va promova Unirea cu România în campania electorală.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md