07:31:41 20.04.2024
Stiri

A slăbit 25 de kilograme, fără să meargă la sală și fără să țină dietă. Cum a reușit?

Știri 21.12.2018 18:30 Vizualizări2458 Autor: Ziarul National
A slăbit 25 de kilograme, fără să meargă la sală și fără să țină dietă. Cum a reușit? Sursa: avantaje.ro


O femeie din Melbourne a slăbit 25 de kilograme, fără să meargă la sală și fără să țină dietă. Poate părea greu de crezut, însă transformarea spectaculoasă s-a produs în confortul propriei locuințe, fără să aibă nevoie de un ajutor specializat.

Lucy Lismore a reușit performanța ca pe parcursul a 10 luni să își schimbe în mod radical stilul de viață și să obțină silueta la care visa. Tânăra de 28 de ani a decis că este momentul să acorde o mai mare atenție aspectului fizic în momentul în care numărul kilogramelor devenise deranjant, afectându-i stima de sine.

Deși considera că dieta sa era una sănătoasă, mesele fiind compuse în mare parte din legume, fructe și gustări sănătoase, Lucy Lismore ducea o luptă continuă împotriva kilogramelor în plus. După ce a vizionat o emisiune de televiziune în care erau prezentate transformările spectaculoase ale unor persoane care se aflau într-o situație similară cu a ei, tânăra a căpătat curaj și a decis să adopte o altă tactică pentru a scăpa de kilogramele în plus.

„Mă uitam la o emisiune TV și am fost uimită cât de bine arătau toți concurenții. Acesta a fost punctul în care am decis să schimb totul și am învățat multe despre hrană și exerciții fizice”, a spus Lucy Lismore, potrivit thesun.co.uk.

Lucy Lismore a slăbit 25 de kilograme apelând la gimnastica calistenică. Acest antrenament presupune folosirea greutății corporale pentru a topi kilogramele în plus, fără să fie nevoie de un echipament special. După ce rezultatele au început să apară, tânăra și-a dorit să obțină o siluetă care să se apropie cât mai mult de ideea perfecțiunii, motiv pentru care s-a apucat de fitness.

„Am pierdut toate kilogramele în plus înainte să pun piciorul în sala de fitness”, a spus Lucy Lismore.

Pentru a obține această transformare incredibilă, Lucy Lismore a făcut schimbări notabile și la capitolul alimentație, tânăra dezvăluind cum arată meniul ei într-o zi.

Mic dejun: brioșe cu roșii și usturoi, o felie de pâine prăjită cu avocado, spanac și un ou poșat

Gustare: o banană

Prânz: o salată cu piept de pui sau falafel

Gustare: ciocolată neagră sau mix de alune cu iaurt

Cina: somon, piure de cartofi dulci și salată grecească

Tânăra mărturisește că nu a renunțat definitiv la zahăr în perioada în care a slăbit, dar că a reușit să obțină cele mai bune rezultate datorită gimnasticii calistenice.

„Atât timp cât majoritatea dietei este sănătoasă și hrănitoare, nu este nevoie să tăiați absolut nimic. Primele săptămâni sunt cu adevărat dificile, mai ales când vine vorba să renunți la cafea. Prima zi este ușoară, poate chiar și a doua zi, dar apoi lucrurile se complică, iar deciziile sănătoase pot fi luate mai greu. Am cântărit 90 de kilograme, am crezut că mănânc sănătos și nu am știut de unde să încep cu exercițiile fizice. Am fost mult timp confuză pentru că primeam tot felul de informații contradictorii despre ce dietă ar trebui să țin sau ce exerciții ar trebui să fac”, a spus Lucy Lismore.

Sursa: avantaje.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md