(doc) Interpreții moldoveni deja se pot înregistra la Eurovision 2019, din Tel Aviv. Care sunt condițiile de participare

big-start-pentru-eurovision-2019

Compania publică „Teleradio-Moldova” a dat start etapei naţionale a Concursului Internaţional Eurovision Song Contest 2019. Comitetul de organizare a show-ului a aprobat Regulamentul de participare, iar aspiranţii la un bilet pentru Tel Aviv, pot depune dosarele.

Pentru înscrierea în concurs candidaţii pot depune cererea de înregistrare şi materialele audio pe suport digital (lista materialelor – în strictă conformitate cu prezentul Regulament) până în data de 18 ianuarie 2019, ora 17:00, la Centrul de Colectare Eurovision 2019, din strada Hâncești, 64, TV Moldova 1 (anticamera TV).

Dosarele vor fi recepționate de luni până vineri, între orele 9.00-17.00. Dosarul poate fi expediat și prin poșta electronică la [email protected] cu materialul audio atașat în mp3 sau alt format popular.

Dosarele trebuie să conțină:
#cerere de participare;
#formularul în care se va indica numele, prenumele, data naşterii, reşedinţa, adresa, informația de contact;
#garanţia drepturilor de autor asupra melodiei şi textului piesei se perfectează în formă de notă, care confirmă că piesa este una originală, nu a fost publicată până în data de 1 septembrie 2018, este creaţia autorului(-rilor) şi poate fi interpretată de către Participant.
#versiunea printată a textului piesei și traducerea, în cazul în care limba de interpretare este alta decât cea română;
#piesa în varianta electronică.
Opțional:
#pozele Participantului şi cele ale colectivului de dans (plan mare, plan mediu, plan general) pe suport digital sau prin mail, cu extensia *jpeg, rezoluție minimă 1920*1080;
#înregistrarea video a interpretării (varianta de lucru) prezentată pe suport digital este un avantaj.

Cea de-a 64-a ediției a Concursului Muzical Eurovision 2019 va avea loc în Israel, după ce anul trecut, la Lisabona, interpreta Netta a cucerit publicul cu piesa „Toy”. Concursul se va desfășura în Tel Aviv Convention Center și va fi format din două semifinale, 14 și 16 mai, și finala ce va avea loc la data de 18 mai 2019. Tradițional, show-ul va fi transmis în direct de Moldova 1, Radio Moldova și on-line pe TRM.MD.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente