00:11:00 17.04.2024
Stiri

VIDEO // Macaulay Culkin şi-a reluat rolul din „Singur acasă”, după 28 de ani

Monden 20.12.2018 19:30 Vizualizări1881 Autor: Ziarul National


VIDEO // Macaulay Culkin şi-a reluat rolul din „Singur acasă”, după 28 de ani sursa: google.ro

Actorul american Macaulay Culkin şi-a reluat rolul Kevin McCallister din seria „Singur acasă”, după 28 de ani, de data aceasta pentru o reclamă pentru Google, potrivit The Hollywood Reporter.

Macaulay Culkin, în vârstă de 38 de ani, a interpretat din nou rolul Kevin McCallister într-un video de un minut. Personajul se întoarce în casa copilăriei şi retrăieşte scene cult din film. McCallister este din nou singur acasă, unde a fost uitat de părinţii care au plecat să îşi petreacă Crăciunul în altă parte.

Aproape 30 de ani mai târziu, Macaulay Culkin poate însă conta pe ajutorul Google Assistant pentru a-şi pune în aplicare stratagemele cu ajutorul cărora să scape de hoţi.

„V-aţi întrebat vreodată cum ar arăta Kevin McCallister adult? Nici eu. Dar, dacă sunteţi curioşi, vă sfătuiesc ferm să vă uitaţi la această reclamă”, a scris actorul pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter, subliniind că este vorba despre o reclamă.

Publicat miercuri seară, videoclipul a fost vizionat de peste şase milioane de ori în primele 12 ore.

Rolul Kevin McCallister l-a ajutat pe Macauley Culkin să devină vedetă la Hollywood în anii 1990. Interpretând un băiat blond, inventiv şi neastâmpărat, actorul american a captat simpatia multor spectatori care au văzut „Singur acasă”, filmul de Crăciun devenit un veritabil fenomen mondial, în care tânărul protagonist, uitat singur acasă timp de o săptămână de familia plecată în vacanţă, reuşeşte să anihileze doi spărgători de locuinţe. Culkin a interpretat acest rol în primele două filme ale seriei „Singur Acasă”, lansate în 1990, respectiv 1992. Pentru rolul din primul lungmetraj a fost nominalizat la premiul Globul de Aur.

Ulterior, însă, Macaulay Culkin a avut parte de o tranziţie extrem de dificilă de la statutul de copil-vedetă la acela de actor adult. După ce a renunţat la actorie în 1994, s-a întors în televiziune cu un rol în serialul „Will and Grace”, în 2003.

Sursa: mediafax.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md