16:21:42 28.03.2024
Stiri

Am aflat că soțul meu NU este agent secret și nici NU pleacă în misiune. Are alte TREI soții și 13 copii

Știri 19.12.2018 20:03 Vizualizări3691 Autor: Ziarul National
Am aflat că soțul meu NU este agent secret și nici NU pleacă în misiune. Are alte TREI soții și 13 copii Sursa: clickpentrufemei.ro


O britanică a dezvăluit coșmarul prin care trece după ce a descoperit că a trăit o minciună alături de soțul ei.

Mary Turner Thomsonon, femeia de 53 de ani din Edinburgh, a aflat că cel lângă care a trăit o viață nu este agent secret și nici nu pleca în nicio misiune. De fapt, bărbatul, William Allen Jordan, are alte trei soții.

De asemenea, bărbatul avea cel puțin 13 copii cu șase femei diferite, spunându-le la toate că pleacă în misiune ca să-și justifice absența.

„L-am cunoscut pe William online, pe când îmi creșteam singură bebelușul de nouă luni. Era fermecător. Am început să ne întâlnim și m-a cerut de soție după două săptămâni. I-am spus: „Nu”, dar ne-am logodit și ne-am căsătorit. După șase luni, am rămas însărcinată, ceea ce a fost o surpriză pentru că mi s-a spus că nu mai pot face copii”, a povestit femeia.

În luna aprilie 2006, femeia a primit un telefon de la altă femeie care i-a spus că este cealaltă doamnă Jordan.

„Timp de o oră , am ascultat-o pe Michelle povestindu-mi viața. Mi-a spus că ea și soțul meu, tatăl celor doi copii ai mei, au fost căsătoriți timp de 14 ani și au cinci copii împreună. A avut numeroase aventuri și are copii și cu bona. Am rămas însărcinate cam în aceeași perioadă”, a povestit femeia.

Ce a urmat este lesne de înțeles. William Allen Jordan a fost condamnat pentru bigamie, posesie ilegală de arme, fraudă. A primit o condamnare de cinci ani, din care a executat doi ani și jumătate, după care a fost deportat în Statele Unite.

Sursă: thesun.co.uk

Sursa: clickpentrufemei.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md