(foto) Complexul sportiv modern de la Șerpeni este închis pentru săteni

IMG_20181124_122041-4000×2000

În satul Șerpeni, raionul Anenii Noi, a fost construit un complex sportiv modern. Complexul a fost ridicat în cadrul Programului finanțat de Uniunea Europeană „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, implementat de PNUD Moldova.

De asemenea, la ridicarea edificiului s-a implicat și primăria din localitate.

„Ne dorim ca toată lumea din localitate să aibă posibilitatea să facă niște activități pentru un mod sănătos de viață”, spune primara satului Elena Nicolaev.

Deocamdată, acesta nu a fost deschis pentru locuritorii satului, deoarece, spune primărița, urmează să fie rezolvate problemele care țin de încălzirea complexului.

Primara dă asigurări că acesta va fi deschis în viitorul apropiat.

„Complexul își va relua activitatea la începutul săptămânii viitoare. Sistarea activității Complexului a fost o măsură temporară și necesară pentru buna sa funcționare”, a menționat Elena Nicolaev.

IMG_20181124_124925

IMG_20181124_122939_HDR

IMG_20181124_122342

Autori: Aliona Nicolaev, Denis Botnari, Romina Demian, Alina Poiată, Maxim Botnari, Cristina Berdeu, Valentin Garbuz, elevi ai Gimnaziului „Șerpeni”, din satul Șerpeni, Anenii Noi.

Acest material a fost realizat în cadrul Proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO „Centrul Media pentru Tineri”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente