O persoană a decedat în urma unui accident de pe traseul Chișinău-Leușeni. Șoferul nu avea pneuri de iarnă

1545243594104

Accident mortal pentru un bărbat de 73 de ani, care a urcat volanul mașinii, în condiții de iarnă, echipată cu pneuri de vară. În apropierea de localitatea Stejăreni, raionul Strășeni, Chevrolet-ul pe care îl conducea a lovit un automobil Toyota, în care se aflau patru persoane.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni, Cristina Vicol, cauza preliminară a accidentului este faptul că șoferul Chevrolet-ului, având penuri de vară și dorind să facă o manevră, nu s-a asigurat și s-a tamponat într-o Toyota Avensis care circula regulamentar și în care se afla o familie din trei persoane, printre care un copil și o rudă a acestora, transmite AGORA.

Potrivit poliției accidentul s-a produs în jurul orei 17:50. Atât șoferul Toyotei, în vârstă de 31 de ani, cât și toți pasagerii săi se afla în afară oricărui pericol. Aceștia au primit îngrijiri medicale la fața locului. În acelați timp, șoferul Chevrolet-ului a decedat la fața locului.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Preliminar, tragedia s-ar fi produs din cauza faptului că șoferul Chevrolet-ului nu și-a dotat mașina cu anvelope de iarnă și nu a adaptat viteza la condițiile prezenței ghețușului pe carosabil.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente