/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Un moldovean, prins fără acte în Italia, s-a dat în spectacol într-un inspectorat de carabinieri. Acesta urmează a fi expulzat

missing
19 decembrie 2018, ora 18:25

Un moldovean a fost prins în fără acte, în orașul Brescia din nordul Italiei. Acesta a fost dus la un inspectorat de carabinieri pentru a i se stabili identitatea, dar conaționalul nostru s-a dat în spectacol. 

Potrivit Ilgiornale.it, bărbatul a fost oprit de carabinieri pentru un control de rutină, dar, din motiv că acesta nu avea actele cu el, bărbatul a fost dus la un inspectorat din localitatea Verolanuova, pentru a i se stabili identitatea. Săturat să tot aștepte până i-a veni rândul să fie audiat, moldoveanul a făcut o adevărată scenă în sala de așteptare, distrugând geamuri și alte bunuri din încăpere.

Bărbatul a fost reținut temporar și urmează a fi expulzat de pe teritoriul Italiei, mai scrie sursa citată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram