09:15:40 19.04.2024
Stiri

Nu mai folosiți antibiotice! Acest remediu poate distruge orice parazit și bacterie din intestine și stomac…

Știri 18.12.2018 16:19 Vizualizări11141 Autor: Ziarul National


Nu mai folosiți antibiotice! Acest remediu poate distruge orice parazit și bacterie din intestine și stomac… sursa: google.ro

Există foarte mulți oameni care se confruntă cu prezența paraziților și bacteriilor în stomac și intestine, ce pot duce la apariția unor boli destul de periculoase. Dacă și dumneavoastră va numărați printre ei, azi vă vom prezenta un remediu natural, cu ajutorul căruia veți elimina paraziții și bacteriile la timp!

Acest remediu conține ulei de măsline, oțet de mere, miere de Manuka și smochine - aceste ingrediente, conform experților, se utilizează și în tratarea problemelor digestive, a anemiei, bronșitei și infertilității.

Smochinele sunt bogate în nutrienți, cum ar fi calciu și fibre, ajutând la scăderea în greutate, fiind un foarte bun laxativ, în același timp. Fructul conține și potasiu, ce reglează tensiunea arterială, dar și omega 3.

Vitamina C din smochine poate curăța pielea, iar vitamina B6 și antioxidanții tratează mahmureala.

Oțetul de mere este un excelent remediu natural pentru tratarea multor boli. Acest elixir este benefic pentru combaterea bolilor ORL și slaba circulație. Mai este recomandat consumul de oțet de mere și atunci când este vorba de boli ale inimii, boli legate de vasele de sânge și boli de rinichi. S-a dovedit că oțetul de mere scade tensiunea arterială și este foarte eficace în creșterea fertilității.

Un aspect demn de luat în seama este faptul că bacteriile și paraziții au imunitate 0 în fața mierii de Manuka. Asta înseamnă că bacteriile care își consolidează puterea în fața antibioticelor repetate, pot fi ucise de această miere specială de Manuka.

Hipocrate a spus că hrana noastră ar trebui să fie medicamentul nostru și că unul dintre cele mai bune lucruri pe care le putem face, ar fi să consumăm zilnic câte o linguriță de ulei de măsline. Pe lângă faptul că uleiul de măsline este una dintre cele mai bune surse de grăsimi mononesaturate, acest ulei este medicamentul perfect. A fost întotdeauna recunoscut ca un ulei sănătos, însă acum, numeroase studii i-au consolidat acest titlu: Uleiul de măsline este medicamentul natural absolut, cu uimitoare beneficii asupra sănătății!

Iată cum preparați remediul:

Ingrediente:

20 de smochine uscate

50 de grame de miere de Manuka

Ulei de măsline cât să acopere smochinele

2-3 linguri de oțet de mere

Mod de preparare:

Puneți smochinele într-un borcan și turnați restul ingredientelor deasupra lor, amestecând până la omogenizare. Ulterior închideți borcanul și lăsați preparatul la macerat timp de 20 de zile. Agitați conținutul din când în când.

Iată cum să-l folosiți:

– pentru Helicobacter pylori – se consumă câte o smochină dimineața pe stomacul gol până când se termină toate cele 20 de smochine.

– pentru Escherichia coli (E-coli)- se consumă câte o smochină înainte de fiecare masă, timp de șapte zile.

– pentru oxiuri, giardia, ascarizi, limbrici, parazitul Leishmania (răspunzător de declanșarea erupțiilor acneice și a rozaceei), trematodul pancreatic al bovinelor – Eurytrema (răspunzător de declanșarea diabetului), nematodul Strongyloides (răspunzător cu declanșarea durerilor de cap și a migrenelor), parazitul Fasciolopsis buskii (un vierme plat care declanșează cancerul), se consumă câte 5-6 smochine pe tot parcursul zilei până la eliminarea completă a problemelor.

Sursa: secretele.com


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md