21:50:52 28.03.2024
Stiri

Joc MURDAR! // Cum a încercat Angelina Jolie să-l îndepărteze pe tată de copii

Monden 18.12.2018 17:40 Vizualizări2359 Autor: Ziarul National
Joc MURDAR! // Cum a încercat Angelina Jolie să-l îndepărteze pe tată de copii sursa: tabu.ro


Se știe că Angelina Jolie a jucat murdar în timpul divorțului de Brad Pitt, dar nu într-atât încât să se folosească de copii pentru a-l scoate pe actor din viața sa. Se pare că jurnaliştii de la US Weekly ar fi aflat că actrița a făcut tot posibilul să-l îndepărteze pe Brad Pitt de copiii lor şi le-a spus celor mici că acesta nu i-a dorit.

Informațiile au făcut rapid înconjurul internetului şi i-au şocat pe fanii cuplului. Mai exact, Angelina i-ar fi spus lui Pax (15 ani) că Brad nu a dorit să-l adopte, însă actorul a negat acest lucru.

„Această dezvăluire a răcit relația dintre Pax și Brad, deși actorul a negat că ar fi spus acest lucru”, susține sursa. Se pare că Brad avea rețineri în a adopta un copil de trei ani care nu vorbea limba engleză, la mai puțin de un an după venirea pe lume a lui Shiloh, într-o perioadă „extrem de dificilă pentru cuplu”, potrivit Daily Mail.

„Pax are nevoie de mine mai mult decât Shiloh”, i-ar fi spus Angelina la vremea respectivă. „Relația lor a fost aproape distrusă, dar Brad a rămas”, a adăugat sursa. Pax avea trei ani când a fost adoptat de vedetă dintr-un orfelinat din Ho Chi Minh City, Vietnam.

De curând, Angelina şi Brad ar fi ajuns la un acord în privinţa celor şase copii. După o luptă aprigă purtată prin tribunale, instanța a decis ca ambii părinți să aibă custodie comună.

Sursa: tabu.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md