Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru 19 decembrie, o zi rece de iarnă

pexels-photo-834872
Foto: Jonas Svidras

Miercuri vine cu o serie de evenimente la care merită să mergi. Echipa #diez a selectat câteva pentru ca tu să ai o zi cât mai reușită.

# Secret Santa #darsecret

Image may contain: text

Evenimentul se bazează pe explorarea modalităților de integrare a tradiţiei populare de manifestare iernară cu prezența a 3 grupuri de corişti de diferite vârste. Aceștia abordează forma contemporană de divertisment – sunet computerizat şi proiecţii vizuale pe repertoriul popular tradiţional moldovenesc. Deasemenea acest eveniment va fi drept primă mişcare, propulsând prin abilităţi de extindere, jocul challange pentru populaţie spre bunăstare şi culturalizare. Mai multe vezi aici. 

# BeBetter Offline #2 – reducem riscurile împreună. Alcool

Image may contain: text

Probabil ați auzit de reducerea riscurilor? Este un fenomen nou care ne îndeamnă să ne schimbăm comportamentul și obiceiurile pentru a deveni mai buni. Cum putem face acest lucru și care este legătura cu consumul de alcool?
Cum evităm excesul de alcool în timpul sărbătorilor de iarnă? Care sunt consecințele consumului diferitor tipuri și cantități de spirtoase? Discută-le pe toate la BeBetter Offline 2: Alcool. Mai multe vezi pe Facebook. 

# Premiera spectacolului „Și focul aprins l-am ținut”

Image may contain: 2 people, text

,,Foarte rar se întâmplă ca poezia unui autor să se confunde atât de mult cu viaţa sa, iar viaţa să devină poezie într-un grad atît de înalt,ca în cazul Leonidei Lari”. Premiera monospectacolului de Ninela Caranfil „… Și focul aprins l-am ținut…”, va avea loc pe data de 19 decembrie. Mai multe detalii urmăriți aici. 

# Lansare de Carte – „Mozaicul Uman”

No automatic alt text available.

Să prezinți o carte despre evoluția umană într-o societate unde aproape 99% dintre oameni sunt creaționiști? Dorian Furtună și-a permis această provocare. Nu de dragul frondei, ci de dragul iluminării științifice. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri

Image may contain: 6 people, people smiling, text

Tot ce vrea Clara (Mackenzie Foy) e o cheie, care nu mai există o alta. O cheie care poate deschide cufărul ce adăpostește un dar extrem de prețios de la mama ei, care a murit. Mai multe vezi pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente