09:11:23 29.03.2024
Stiri

Traian Băsescu și Pavel Filip, la SFAT într-o „discuţie sinceră şi caldă”

Politică 17.12.2018 08:20 Vizualizări1624 Autor: Ziarul National
Traian Băsescu și Pavel Filip, la SFAT într-o „discuţie sinceră şi caldă” facebook


Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a avut duminică o întrevedere cu premierul Pavel Filip. Despre acest lucru a anunțat prim-ministrul Pavel Filip, care a subliniat că cei doi au avut „o discuţie sinceră şi caldă” şi continuă să muncească pentru a apropia cele două maluri ale Prutului.

„O discuţie sinceră şi caldă cu un bun prieten al Republicii Moldova, Traian Băsescu. I-am mulţumit încă o dată pentru ajutorul oferit de România, inclusiv în perioada în care a fost preşedinte. Continuăm să muncim pentru apropierea celor două maluri”, a scris Pavel Filip pe pagina sa de Facebook, fără să ofere mai multe detalii.

Amintim că fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a rămas fără cetăţenia Republicii Moldova. Asta după ce Igor Dodon, la scurt timp după ce a preluat fotoliul de şef al statului, i-a retras-o. Cazul a ajuns până la Curtea Supremă de Justiţie, care la începutul lunii noiembrie 2018 a menţinut decizia de retragere a cetăţeniei lui Traian Băsescu.

Atunci, Traian Băsescu a declarat că şi-ar fi dorit cetăţenia R. Moldova pentru a lupta mai puternic pentru Unirea celor două state româneşti, dar nu se lasă descurajat.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md