Evenimente caritabile și intelectuale ale zilei de marți, 18 decembrie. Fii prima/primul care va fi acolo

DtmIkX0U4AA4HnD

Cum îți poți colora o zi ploioasă? Corect, să pleci la evenimentele sugerate de echipa #diez. Mergi cu cineva, contribuie la ce va frumos, iar aceasta se va perpetua într-o veselie care îți va încălzi sufletul în această perioadă rece și posomorâtă.

#Târg caritabil inedit

AO Filocalia organizează cu susținerea Bibliotecii B.P. Hasdeu un târg caritabil inedit cu lucrările copiilor de la centrele sociale. Toți doritorii sunt așteptați să vină la biblioteca municipală B.P. Hasdeu și să procure decorațiuni de sărbători. Iar banii adunați vor contribui direct la campania caritabila „Fii solidar cu Moș Crăciun” ediția a VIII-a. Pagina evenimentului aici.

#În așteptarea lui Moș Nicolae

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală vă invită la cercul de creație artistică „Mâini dibace”, în cadrul căruia va avea loc atelierul „În așteptarea lui Moș Nicolae”, ediția a 3-a, pe data de 18 decembrie, marți, între orele 14.00-16.00. Înscrierea se poate efectua la numărul de telefon: (022) 24-00-56. Pagina evenimentului.

#Robin Hood

gfgf

#Cupa Aristotel „Ce?Unde?Când?”

Pe final de semestru, organizatorii invită toți liceenii pasionați de jocul intelectual „Ce?Unde?Când?” la Cupa Liceului Teoretic Republican ARISTOTEL. Concurența se prevede a fi mare, întrucât vin echipe și din alte raioane. Lupta se va da la ora 15:30, in sala bibliotecii a liceului Academiei de Științe a Moldovei str. Sprâncenoaia 1. Pagina evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente