Ştiri

Sursa imaginii: privesc.md

Ştiri / Politic

16 Dec. 2018 / 18:00

Acordul de constituire a blocului electoral „ACUM” a fost semnat astăzi

Acordul de constituire a blocului electoral „ACUM” a fost semnat astăzi de către preşedintele PAS, Maia Sandu şi liderul PPDA, Andrei Năstase. Blocul a fost constituit pentru participarea la alegerile parlamentare din februarie, 2019, relatează Mesager.

„Această unitate a fost testată în câteva scrutine. De doi ani de zile muncim, luptăm cot la cot. Ne uneşte dorinţa noastră de a pune Republica Moldova pe făgaşul normalităţii, de a oferi o şansă oamenilor oneşti să trăiască demn, acasă. De a crea condiţii pentru ca cei care au plecat să poată să se întoarcă”, a declarat preşedintele PAS, Maia Sandu.

„Dată fiind unitatea. Modul în care ne-am prezentat până în momentul de faţă, modul în care am acţionat în cele două scrutine, scrutinul prezidenţial din 2016, dar şi cel municipal, în 2018 ne permite să spunem că nimic nu ne poate sta în cale, în dorinţa noastră mare de libertate”, a declarat preşedintele PPDA, Andrei Năstase.

Din Consiliului Politic al Blocului fac parte Liliana Nicolaescu-Onofrei, Igor Grosu, Mihai Popuşoi, Alexandru Slusari, Inga Grigoriu şi Chiril Moţpan. ACUM îşi va încheia activitatea după trei zile de la confirmarea alegerilor parlamentare de către Curtea Constituţională, dacă co-preşedinţii blocului nu-şi vor schimba decizia.

Comentarii