(video) Partidul Acțiune și Solidaritate și Platforma DA au semnat acordul de constituire a Blocului electoral „ACUM”

ACUM

Partidul Acțiune și Solidaritate și Platforma DA au semnat acordul de constituire a Blocului electoral „ACUM”. PLDM și PL au anunțat că se vor alătura Blocului electoral „ACUM” la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

În funcția de co-președinți ai blocului sunt Andrei Năstase și Maia Sandu, iar din Consiliului Politic fac parte Liliana Nicolaescu-Onofrei, Igor Grosu, Mihai Popșoi, Alexandru Slusari, Inga Grigoriu, Chiril Moțpan.

„Astăzi formalizăm crearea acestui bloc electoral, o facem în strictă conformitate cu legislația Republicii Moldova, cu constituția și dorința unei foarte însemnate părți a țării. Modul în care ne-am prezentat, am acționat până în momentul de față la cele două scrutine foarte importante pentru țara noastră, ne permite să spunem că absolut nimic nu ne poate sta în cale în dorința noastră mare de libertate, de a edifica Moldova ca stat de drept, cu economie funcțională, condiții suficiente pentru un trai mai bun” a declarat Andrei Năstase în cadrul conferinței de presă.

„Această unitate a fost testată în câteva scrutine, de doi ani de zile muncim, luptăm cot la cot. Ne unește dorința noastră de a pune Moldova pe făgașul normal, de a crea condiții ca cei care au plecat să se poată întoarce și dorința de a construi o societate cu adevărat democratică. Ne unește angajamentul de a constitui un sta de drept care să ne protejeze de tot  felul de hoți, uzurpatori corupți” a spus maia Sandu în cadrul conferinței de presă.

Amintim că, Partidul Liberal a anunțat că va participa în alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în cadrul blocului ACUM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente