Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Cine este noul director adjunct…

Cine este noul director adjunct al CNA, numit în funcție de Parlament

Foto: bizlaw.md

Parlamentul a mai aprobat încă o numire astăzi. Este vorba de Victor Lașcov, care a fost numit în funcție de director adjunct al Centrului Național Anticorupție.

Potrivit hotărârii de Parlament aprobată de deputați, Lașcov a fost desemnat câștigător al concursului organizat pentru ocuparea funcției de director adjunct. Proba interviului din cadrul concursului a avut loc în această dimineață, la ora 08.00, iar peste câteva ore, Lașcov a și fost numit în Parlament. Nou director-adjunct al CNA a mai avut doi contracandidați.

Lașcov a activat anterior la Consiliul Concurenței, dar și în cadrul CNA. Potrivit declarației depuse la plecarea din funcția de șef de direcție în cadrul Consiliului Concurenței, Lașcov a ridicat un salariu de circa 102 mii de lei, la care se mai adaugă o indemnizație pentru întreținerea copilului în mărime de aproape 11 mii de lei. Noul director adjunct al CNA deține un apartament de 54 m2, procurat în 2003, dar și un automobil de model Skoda, anul de fabricație 2017, valoarea căruia se ridică la 28 de mii de euro.

Foto: bizlaw.md