Ştiri

Sursa imaginii: moldova24.net

Ştiri / Social

14 Dec. 2018 / 10:12

Spiritul Crăciunului se simte deja în grădiniţe

Spiritul Crăciunului se simte cel mai bine în grădiniţe, unde a fost deschis oficial sezonul matineelor. Copiii l-au aşteptat cu nerăbdare pe Moş Crăciun şi l-au întâmpinat cu poezii şi colinde. Pentru sărbătoarea de Anul Nou, micuţii s-au pregătit din timp şi au întocmit deja lista de cadouri, relatează Mesager.

Cei 25 de copii din grupa pregătitoare de la grădiniţa nr.25 din capitală au strălucit astăzi. După lungi pregătiri au colindat, au spus poezii şi au dansat. La matineu copiii au purtat toţi acelaşi costum.

„Au pregătit diferite cântece, dansuri, poezii, urături pentru ca să-l întâmpine cu drag pe moşul. Educatorii din instituţie au muncit foarte mult pentru a pregăti copiii, în parteneriat cu părinţii”, a declarat Svetlana Zaporojenco, directoarea grădiniţei.

Cel mai aşteptat moment pentru cei mici a fost apariţia lui Moş Crăciun.

Şi părinţii au aşteptat sărbătoarea Anului Nou şi au pregătit mai multe activităţi.

„Sărbătoarea de astăzi o aşteptăm cu mare drag. Copilul când a trecut pragul la grădiniţă striga: Eu sunt aşa de fericită, eu am astăzi matineu. Ei într-atât de mult iubesc aceste sărbători, atât de mult se pregătesc”, a spus Natalia Banu, părinte.

 „Moş Crăciun este aşteptat ca şi sărbătoarea de Crăciun şi sărbătorile iarnă, de maturi şi de copii cu mare nerăbdare. Toţi au învăţat cântece, dansuri”, a menţionat Lilia Balnuş, părinte.

Grădiniţa nr.25 din sectorul Râşcani al capitalei este frecventată de către 320 de copii.

Comentarii