După lucru vine odihna. Top evenimente pentru ziua de sâmbătă 15 decembrie

christmas-920×613

Hop-hop vin sărbătorile de iarnă. Simțiți mirosul mandarinelor și spinilor de brad din casa voastră? Dacă sunteți de pe altă planetă și nu știți în ce lună vă aflați, atunci liniștiți-vă, respirați adânc și citiți articolul până la urmă. Cu siguranță veți găsi vreun eveniment potrivit pe voi.

#Feeria Darurilor 2018

Moldeco vă invită la evenimentul de caritate Feeria Darurilor 2018, organizat împreună cu AFAM – Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova . Tradiționalul nostru Târg de Crăciun anul acesta este la a 8-a ediție.

De această dată, evenimentul are drept scop suportul unei campanii lansate de o tânără femeie de afaceri, Matiescu Natalia, cunoscută creatoare de pâine artizanală Natka Minunatka, pentru a-și construi propria brutărie. Detalii despre aceasta campanie găsiți aici.

În cadrul evenimentului vor fi organizate ocupații pentru copii, vom asculta colinde și muzică vie, vom comunica într-o atmosferă relaxantă și deschisă.

Târgul va avea loc sâmbătă, 15 decembrie, între orele 13.00-17.00 pe adresa salonului Moldeco, bd. Moscova 14/1. Intrarea este liberă. Pagina evenimentului aici.

#One year anniversary

Vinoteca Wine Gogh (Pușkin 35) aniversează 1 an pe 15 decembrie. Cu această ocazie, ei invită la masă, iar fourchette-ul și spumantul este din partea localului. Party-ul se începe la ora 17.00

#Târgul de Crăciun

Evenimentele frumoase merită să devină tradiţie. Pentru al doilea an consecutiv, Guvernul Republicii Moldova organizează în inima oraşului Chişinău un Târg de Crăciun veritabil, demn de marile capitale europene.

Pe  15 decembrie, la ora 18:00, strada 31 august 1989 (între str. A. Pușkin și str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni) redevine pietonală, pentru a găzdui timp de o lună cel mai frumos Târg de Crăciun din Moldova. Bucură-te alături de cei dragi de cea mai fermecătoare perioadă din an într-o atmosferă de basm!

Vino să te bucuri de magia sărbătorilor de iarnă în:

# Zona de Poveste, unde Moș Crăciun îi aşteaptă pe cei mai mici vizitatori pentru a le asculta poeziile şi a le oferi cadouri;

#Zona de Gheață, unde îți pui patinele și zbori ca vântul pe cel mai mare patinoar din țară;

#3 Zone ale distracţiei cu Roată Panoramică, carusele și trenuleţ pe placul vizitatorilor de toate vârstele;

#Zona Tradițiilor, unde descoperi obiecte de artizanat şi o diversitate de cadouri pentru cei dragi, expuse în cele 30 de căsuţe ale comercianților;

#2 Zone ale Concertelor, în una dintre care vor evolua exclusiv copiii. Pe cealaltă scenă în fiecare seară vor urca cei mai în vogă artişti, iar în weekend se vor organiza concerte de zile mari;

# Zona Fotografiilor, unde Pomul de Crăciun îşi aşteaptă admiratorii pentru poze memorabile! Coniferul falnic cu mii de luminiţe, instalat în preajma Palatului Național „Nicolae Sulac”, a fost adus din Carpații României, fiind un cadou din partea Guvernului de la București.

#Campionatul de dezbateri Y-PEER Moldova

Te-ai întrebat vreodată cum ai apărut pe lume? Ai întrebat părinții, profesorii, prietenii sau ai căutat această informație pe internet? Dezbaterile sunt un exercițiu de dezvoltare a gândirii critice. Două echipe instruite în tehnici de dezbatere, au identificat actorii responsabili de educația pentru sănătate a tinerilor.

Membrii Y-PEER au ajuns la circa 500 de tineri din șase localități ale țării și au întrebat tinerii: Cine educă copiii aduși de barză?

Pe data de 15 decembrie, la Academia de Studii Economice a Moldovei, Blocul F, Aula 403, cu începere de la ora 10:00, Y-PEER vă invită să participați la un joc de dezbateri cu cei mai buni vorbitori ai campionatului, să discutăm, într-un panel de discuții, cu factorii de decizie și principalii actori din societate despre educația pentru sănătate a tinerilor.

#Fierbem berea artizanală în prezența ta

În această sâmbătă, începând cu ora 15.00, atelierul de bere artizanală – OCTO BEER, va face un MASTER CLASS. În prezența ta ei vor prezenta cum se fierbe berea bună, berea artizanală. Nu ezita să treci și să vezi din prima sursă cum se produce berea artizanală până a ajunge la tine în pahar.

Octo beer – Think Global-Drink Local . Str. Grenoble 255/3 (sector Botanica)

Info: 079 278 888

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente