/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Zeci de bătrâni au asistat la un eveniment organizat de Partidul Șor, într-un restaurant din sectorul Ciocana

missing
14 decembrie 2018, ora 20:12

Oamenii au fost invitați în baza cardurilor de la magazinele sociale deținute de partidul Șor. Aceștia au fost chemați la ore diferite la un local din sector. Echipa TV8 s-a strecurat printre oameni, pentru a surprinde festivitatea cu o cameră ascunsă. Mulți dintre cei adunați, cunoșteau din timp ce surprize îi așteaptă.

Evenimentul a început cu o serie de întrebări din partea moderatoarei, despre cât de bine se trăiește la Orhei.

Iar pentru a-i convinge și pe cei care nu sunt la curent cu realizările partidului, oamenii au fost invitați să urmărească un film despre partidul Șor, inclusiv despre liderului formațiunii politice, condamnat de prima instanță la 7, 6 ani pentru implicarea în jaful secolului. Autorii filmului susțin că acesta nu are nicio vină, iar miliardul a fost furat de alții.

După demonstrarea filmului, conducătorul organizației teritoriale din sectorul Ciocana a partidului Șor, Stanislav Cvasnîi a ținut un discurs despre proiectele partidului, iar pe final, a îndemnat oamenii să citească programul electoral al partidului și să-l povestească și altora.

Oamenii nu au plecat cu mâinile goale. Aceștia s-au ales cu o cutie de ciocolate, dar și o sticlă de șampanie.

„Totul e bine, totul e frumos, despre Șor, cu și ce, să-l alegem. V-au spus să-l alegeți? –Ei cum, ni-o spus…dar tot facem lucrul acesta. O să avem de anul nou câte un păhăruț de șampanie, și niște bomboane, și mulțumesc de asta.”

„Ne-au dat bomboane și șampanie. Și încă ceva. Ahhh, trufe în ciocolată, niciodată în viață nu am mâncat. Îi mulțumesc mult! Nu ne-au spus nimic despre alegeri. Deja singuri ne vom decide dacă îi votăm sau nu.”

„Au spus să votați pentru Șor? – Da, au spus, da.”

„Nimic nu au spus. Nu a fost agitație. -Ce ați înțeles din film? – Au arătat Orheiul. I-am spus bunicului meu să ne mutăm la Orhei, dar numai într-o casă pe pământ.”

Organizatorii evenimentului susțin că acțiunea este o simplă adunare a deținătorilor de carduri la magazinele sociale ale partidului Șor.
SINCRON EL RO STANISLAV CVASNÎI, MEMBRU ȘOR

Simplă întâlnire cu felicitarea deținătorilor de cartele cu sărbătorilor de iarnă. Când spuneți că dacă ajungem în parlament, facem un proiect, al doilea proiect, al treilea, nu este agitație electorală? – Nu facem, nu facem. Propunem. Partidul politic Șor nu poate să intre în Parlament și propune. – Și asta nu este agitație electorală? Ceea ce ați zis, că dacă învingem, facem unu, doi, trei? – Bine. Unioniștii se întâșnesc cu oamenii și le spun, că dacă ajungem în Parlament, facem unirea. Ce, ne-am unit? Hai nu vă jucați cu vorbele, vă rog frumos.

Potrivit ultimelor sondaje de opinie, Partidul Șor nu ar intra in noul Parlament. Potrivit legislației, agitația electorală poate începe cu exact o lună înainte de alegeri, ceea ce înseamnă 24 ianuarie, 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram