/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Petic, rămâne în arest. Susținătorii acestuia nu au fost lăsați să intre în judecătorie

missing
14 decembrie 2018, ora 20:15

„De ce ați privatizat judecătoria? De ce să mă trimiteți în drum, domnule președinte?”

„Demnitate nu aveți. Niciodată nu o să fiți ca Gheorghe Petic. Niciodată nu o să fiți ca el”.

„Vă rugăm frumos, dați-ne voie să ieșim acolo”.

Judecătorii au decis să accepte demersul solicitat de procurori, privind continuarea măsurii de arest pe numele lui Petic. Susținătorii acestuia s-au plâns, pe Facebook, că nu li se permite să intre în sediul judecătoriei Orhei, unde nu demult a fost strămutat dosarul membrului PPDA.

Manifestații similare au avut loc și acum doua zile. Unii au venit să-l susțină pe Gheorghe Petic, alții să ceară condamnarea lui. Gheorghe Petic a fost reținut la 12 octombrie curent, fiind acuzat de viol. Petic se declară nevinovat și spune că dosarul este o comandă politică. Anterior, acesta a spus, potrivit unor surse media, că este deținut în condiții „inumane” și a menționat că situația lui ar risca să se transforme în „cazul Braguța 2”. Aceste informații au fost dezmințite de Autoritatea Națională a Penitenciarelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram