Ştiri

Sursa imaginii: publika.md

Ştiri / Social

13 Dec. 2018 / 17:10

Acţiune de caritate, desfăşurată de studenţii de la ASEM

Brazi din paste făinoase, ciocolate sau conuri sunt vânduţi în scop caritabil. Studenţii de la Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM) au confecţionat Pomi de Crăciun, iar banii adunaţi vor fi donaţi unor familii nevoiaşe. Studenţii s-au întrecut în originalitate şi creativitate, iar cumpărătorii nu au plecat de la expoziţie cu mâinile goale, relatează Mesager.

În prag de sărbători, studenţii de la ASEM şi-au pus imaginaţia la încercare şi s-au întrecut la confecţionat brazi.

„Asta ţine şi de creativitate, şi de dezvoltare personală, şi când ştii că poţi face cu adevărat şi pe altcineva fericit, valoarea ta însuşi personală creşte”, susţine Andrei Postică, student.

„Din banii adunaţi vom procura rechizite, dulciuri, produse de igienă care vor merge la copii mai nefericiţi ca noi. S-au confecţionat 27 de brazi”, a declarat Carolina Grosu, prodecan la Facultatea de Business şi Administrare.

„Preţurile variază de la 50 la 400 de lei, deja în dependenţă de complexitatea bradului, de materialele care au fost folosite. Preţurile au fost stabilite de către studenţi”, a menţionat Angela Saucan, decan la Facultatea Business şi Administrare.

Cumpărătorii sunt bucuroşi că prin achiziţia lor vor face fericiţi mai mulţi copii nevoiaşi.

„Din toate mi-a plăcut cel mai mult un brad confecţionat din paste. L-am achiziţionat cu scopul de a contribui la ajutorarea copiilor”. „Sunt alţi brazi confecţionaţi din nişte materiale care niciodată nu te-ai fi gândit că ar putea sta la baza unui brăduţ”, au spus cumpărătorii.

Vizitatorii au rămas impresionaţi şi spun că imaginaţia nu are limite.

„Arată destul de ok şi atât timp cât sunt făcuţi în scop caritabile este destul de bine”. „Studenţii din ASEM au făcut ceva foarte frumos. Cu toţii admirăm munca lor”. „Sunt foarte drăguţi şi cred că aş procura şi eu unul, îmi par foarte interesanţi”, spun vizitatorii.

Brazii vor fi expuşi la ASEM până pe 14 decembrie.

Comentarii