14:16:39 28.03.2024
Stiri

Poșta de Crăciun a Partidului Politic „ȘOR”, un nou proiect pentru DIASPORA din Italia

Partide/Comunicate 13.12.2018 16:45 Vizualizări1040 Autor: Ziarul National
Poșta de Crăciun a Partidului Politic „ȘOR”, un nou proiect pentru DIASPORA din Italia


„Centrul de Reprezentare și Susținere a Concetățenilor în Bologna vine cu noi surprize pentru diaspora din Italia. De această dată este vorba de lansarea unei noi campanii, întitulată „Poșta de Crăciun a Partidului Politic „ȘOR””, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii conduse de Ilan Șor.

Astfel, cei care sunt departe de cei dragi și doresc să îi bucure cu un mic cadou au posibilitate ca, prin intermediul „Poștei de Crăciun a Partidului Politic „ȘOR”, să facă acest lucru.

„Adresându-vă la „Poșta de Crăciun”, aveți posibilitate să felicitați părinții, copiii și rudele, care sunt acasă, în Republica Moldova! Pentru depunerea cererilor, este necesar să accesați link-ul: https://dropmefiles.com/HHQSQ. Faceți click pe butonul „Download” pentru a putea descărca formularul, care urmează să îl completați și să îl expediați la adresa de e-mail: postadecraciun@partidulsor.md. Pentru mai multe informații, apelați numărul: +39 338 4658830. Poșta de Crăciun a Partidului Politic „ȘOR“ dăruiește familiei o clipă de fericire!”.

Sursa citată menționează că recent, Centrul de Reprezentare și Susținere a Concetățenilor în Bologna a realizat un proiect inedit pentru moldovenii din străinătate. „Ieri, în cadrul unei loterii, au fost extrase 500 de bilete de avion tur-retur. Astfel, 500 de moldoveni din Milano, Roma, Torino, Veneția sau Bologna își vor putea petrece sărbătorile acasă, alături de rudele dragi din Moldova. În total, la tombolă s-au înscris 11 289 de persoane”.

Mai multe detalii AICI.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md