Vin și activism: Evenimentele zilei de vineri, mijloc de decembrie

adult-bar-blur-696218

Ziua de vineri include evenimentul anului pentru consumatorii de vin. Totodată, cei care nu ajung pe acolo, pot merge la film, sau pot să facă un pic de activism. Toate, un pic mai jos. Vedeți detalii.

#Occupy Guguță și prietenii săi!

Cu ocazia a 6 luni de #ProtestPermanent, comunitatea Occupy Guguță pune la cale un eveniment de consolidare a comunității de cetățeni implicați, de coordonare acțiunilor în rețea și de învățare reciprocă. Vezi mai multe detalii pe pagina evenimentului. 

#Vernisajul Vinului – „Iarna revelațiilor divine!”

Vernisajul Vinului este dedicat vinurilor rafinate, și, în premieră, Divinului – licoare creată pentru zei. Vei avea posibilitatea să te delectezi cu cele mai apreciate vinuri, să descoperi noutățile sezonului și să te te bucuri de atmosfera deosebită. Vezi mai multe detalii aici. 

#Lansarea albumului «Fabuloss»

Sunteți invitați vineri, 14 decembrie 2018, la lansarea albumului «FABULO$$» al trupei BUSOLA, care va avea loc în clubul SEVEN, începând cu 21:00.
În seara concertului aveți ocazia exclusivă de a cumpăra CD-ul «FABULO$$» la un preț promoțional de 80 lei. Mai multe aici. 

#Seara Filmelor de Crăciun. „Expresul Polar”

Pe data de 14 decembrie, încăpând cu ora 16:00, toți haretiștii sunt invitați în cabinetul, 003 la o seară de film de Crăciun. Desenul animat care va fi ecranizat, „Expresul Polar”, povestește istoria unui băiat care neagă existența lui Moș Crăciun. Când copilul urcă într-un tren magic care duce spre Polul Nord, lucrurile încep să ia o altă întorsătură. Vezi  mai multe detalii aici. 

#Ora povestilor revine !

Și pentru că poveștile oferă celor mici cheia spre tainele lumii, Spațiul Media Tech organizează “ora poveștilor” în fiecare a doua zi de vineri din fiece lună. Activitatea se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani. Vezi aici detalii. 

#Campionatul Republicii Moldova Juniori

Federaţia de Badminton din Republica Moldova în colaborare cu Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport al Consiliului municipal Chişinău , are onoarea să vă invite la Turneul Național “Campionatul Deschis al mun. Chișinău” la badminton, organizat în perioada 14-16 decembrie 2018. Vezi aici detalii.

#Bumblebee

Fugar încă din 1987, Bumblebee își găsește refugiu într-un atelier dintr-un orășel maritim din California. Vezi trailerul aici:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente