/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Protest și contraprotest în fața Judecătoriei Orhei. În timp ce unii au venit pentru a-l susține pe Petic, alții au cerut condamnarea lui

12 decembrie 2018, ora 19:28

„Aici unde am venit să-l susținem pe Gheorghe Petic. Iată aici sunt colegii mei care au venit să-l susțină și vizavi de judecătorie lume, mulțime adusă aici de reprezentanții lui Șor. Năstase, nu mai apăra un pedofil!”

Ambele manifestații au avut loc în fața Judecătoriei Orhiei, unde acum două zile a fost transferat dosarul lui Petic. Localnicii și-au manifestat indignarea față de judecarea dosarului în orașul lor, venind echipați cu pancarte. Pe numele lui Gheorghe Petic, polițistul care făcuse anterior dezvăluiri despre scheme de contrabandă cu țigări la frontieră, a fost pornită o cauză penală pentru viol. Acesta urmează să rămână în arest preventiv până pe 21 decembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram