/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Valeriu Munteanu: „Vreau să fie foarte clar - nu am coordonat plecarea mea din PL cu Plahotniuc”

12 decembrie 2018, ora 21:50

Fostul vicepreședinte al Partidului Liberal (PL) Valeriu Munteanu neagă acuzațiile foștilor colegi de partid, care spun că acesta ar fi avut o înțelegere cu președintele Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, privind plecarea lui din partid.

„Vreau să fie foarete clar – nu am coordonat plecarea mea din PL cu Plahotniuc”, a declarat Munteanu în această seară, în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8.

Fostul liberal spune că a susținut mereu partidete care vor forma blocul ACUM, inclusiv la protestele organizate de către acestea.

Valeriu Munteanu a spus că a părăsit PL din motiv că liderii partidului nu vor să facă front comun cu parditele de dreapta din opoziție în alegerile parlamentare

Ex-vicepreședintele PL insistă asupra faptului că PL a decis deja să meargă singuri în alegeri.

De asemenea, Munteanu a spus că și-a retras candidatura sa din procesul de alegere al noului președinte al PL, dar spune că, dacă era să fie el președinte acum, lucrurile erau să se miște într-o altă direcție.

Amintim că, Valeriu Munteanu a anunțat că părăsește PL ieri, în cadrul unei conferințe de presă. Conducerea PL, Dorin Chirtoacă și Mihai Ghimpu, a criticat decizia lui Valeriu Munteanu de a pleca din pardid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram