PL respinge afirmațiile lui Munteanu, calificându-le drept „false și denigratoare”. Precizările formațiunii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Partidul Liberal respinge afirmațiile făcute astăzi de fostul vicepreședinte liberal Valeriu Munteanu, într-o conferință de presă și „nu le comentează”. Asta deși consideră declarațiile „false și denigratoare”. Potrivit unui comunicat de presă al formațiunii, „o persoană care recurge repetat și insistent la minciuni, nu merită nicio atenție”.

În același timp, pentru „evitarea speculațiilor”, Partidul Liberal face următoarele „precizări cu privire la cronologia faptelor:

  1. Din vara anului curent, PL a chemat constant întreaga opoziție pentru formarea unui bloc unic pentru alegerile parlamentare.
  2. În acest sens, începând cu luna noiembrie, au loc discuții cu PAS, PPDA și PLDM, iar ultima rundă în acest sens, a avut loc, ieri, 10 decembrie. Drept confirmare, pot fi văzute declarațiile pentru presă ale reprezentanților celor patru partide făcute după ședință.
  3. Un refuz al PL de a participa sau nu, cu blocul „ACUM”, nu poate exista atât timp cât un asemenea subiect nici nu a figurat pe ordinea de zi a Consiliului Republican al PL din 25 noiembrie, având în vedere că erau în curs discuțiile cu cele trei formațiuni pentru atingerea compromisului.
  4. La Congresul din 1 decembrie a fost programată o nouă ședință a Consiliului Republican al PL, pentru data de 16 decembrie, dată confirmată și de Biroul Politic al partidului din 4 decembrie.
  5. Obiecții, cu privire la data de 16 decembrie, nu a avut nimeni, nicio persoană”, se arată în comunicatul PL.

Amintim că Valeriu Munteanu a anunțat azi, în cadrul unei conferințe de presă că părăsește Partidul Liberal, manifestându-și astfel nemulțumirea față de „refuzul Partidului Liberal de a participa în alegeri alături de Blocul ACUM”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...