20:45:28 25.04.2024
Stiri

FOTO // Nici pilonii de delimitare a trotuarelor din centrul Chișinului NU rezolvă situația: Mașini parcate pe trotuar, în spatele pilonilor. Primarul Codreanu amenință șoferii cu Poliția

Social 10.12.2018 11:38 Vizualizări1137 Autor: Ziarul National
FOTO // Nici pilonii de delimitare a trotuarelor din centrul Chișinului NU rezolvă situația: Mașini parcate pe trotuar, în spatele pilonilor. Primarul Codreanu amenință șoferii cu Poliția


Pilonii de delimitare a trotuarelor din centrul Chișinăului, instalați de Primăria capitalei, nu-i sperie pe șoferi.

O poză în care au fost surprinse, ieri-seară, mai multe mașini parcate în spatele pilonilor, în fața Cinematografului „Patria” de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, face turul rețelelor sociale.


Foto: Mihail Bagas

Primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a declarat că mașinile au intrat prin partea laterală a trotuarului pentru a parca în spatele pilonilor.

„Când va fi finalizat proiectul de delimitare a trotuarelor, nu va mai fi posibil nici să intri prin lateral pe trotuar cu mașina. Săptămâna trecută, am văzut că s-au încumetat să parcheze și în fața Bibliotecii „B.P. Hașdeu”, la fel intrând pe partea laterală. Aici vom lucra împreună cu Inspectoratul Național de Patrulare, astfel înct să nu admitem cazurile respective”, a comentat astăzi, la ședința Primăriei, Ruslan Codreanu.

Primarul interimar a declarat că șoferii ar trebui să dea dovadă de bun-simț, mai ales că pe mai multe străzi din centrul Chișinăului sunt amenajate parcări, cum ar fi pe str. A. Pușkin, vizavi de magazinul „Gemenii”, pe str. Bănulescu-Bodoni, lângă piața de flori, pe str. Veronica Micle etc.

Menționăm că Primăria Chișinău va instala în total peste cinci mii de piloni în centrul capitalei care au costat bugetul municipal 5,2 milioane de lei.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md