03:25:42 20.04.2024
Stiri

Reprezentant PL: Suspendarea lui Dodon din funcție pentru a cincea oară, „un simulacru”. „PD și PSRM sunt deja în campanie electorală”

Politică 10.12.2018 13:50 Vizualizări1288 Autor: Ziarul National
Reprezentant PL: Suspendarea lui Dodon din funcție pentru a cincea oară, „un simulacru”. „PD și PSRM sunt deja în campanie electorală”


Suspendarea pentru a cincea oară din funcție a președintelui Igor Dodon ar fi „un simulacru”, în opinia vicepreședintelui Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu.

„PD și PSRM sunt deja în campanie electorală (iar CEC nu vede asta), mimând, (într-un proces cu intensitate ce va crește către data alegerilor parlamentare) antagonismul de viziuni și acțiuni între cele două partide, aflate în proces de îngemănare. Prin acest simulacru, Plahotniuc și Dodon vor să convingă cetățenii Republicii Moldova că binomul nu există și fiecare este pe cont propriu. Fals, alianța dintre aceștia este tot mai vizibilă și tot mai răsunătoare sunt reverberațiile acțiunilor comune ale acestor două partide de a „îmblânzi” opinia publică internațională în privința unui plan de federalizare a Republicii Moldova, acțiune realizată sub înrâurirea distrugătoare a Moscovei”, a comentat decizia de astăzi a Curții Constituționale Valeriu Munteanu.

Menționăm că magistrații Înaltei Curți au decis astăzi că șeful statului Igor Dodon va fi suspendat temporar din funcție, pentru că a refuzat să promulge cinci legi revotate în Parlament. Dodon a promis că acestea vor fi „anulate” după alegerile parlamentare din februarie 2019.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md